Webstock 2018

August 24, 2018 | Author: | Posted in Antreprenoriat, Marketing, Publicitate

La fel ca în anii trecuți, Webstock are loc și anul acesta și vine cu o grămadă de surprize pentru fiecare dintre noi. Dacă ești blogger, vlogger, influencer sau deții orice altă calitate din zona digitală, locul tău este la Webstock 2018 – unul dintre cele mai renumite evenimente de social media din țara noastră. Aici, vei întâlni persoane pe care le urmărești de ceva timp – și pe care ai senzația că le cunoști de-o viață. 

Anul acesta, Webstock 2018 are loc pe 5 octombrie 2018, între orele 09:00 și 22:30 – ca să știți, unde și când să vă setați reminder-ul – la JW Marriott, București. 

La fel ca și în anii trecuți, evenimentul este pus la cale de Evensys, alături de partenerul fondator Vodafone.

Poate partea cea mai interesantă – și extrem de intrigantă – este cea a vorbitorilor. În 2018, Webstock îi găzduiește pe Cabral Ibacka, Mickey Hash, Vali Petcu, Cristina Bazavan, Valentin Suciu și Cristian China Birta – plus alții pe care îi vom cunoaște curând. 

În cazul în care nu vei putea fi prezent/ă pe 5 octombrie, poți viziona întreaga conferință live direct pe site – cu condiția ca în anul 2019 să fii acolo numaidecât!

Webstock 2018 este un prilej excelent pentru comunicare, socializare și networking, pe care e ideal să nu îl ratezi. Hai să ne cunoaștem și face-to-face vineri, 5 octombrie, la JW Marriott!

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 11 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Additional Articles From ‘Antreprenoriat’