Vrei sa ai un magazin online dar nu stii de unde sa incepi? Gazduire.ro este raspunsul pe care il cauti

March 19, 2017 | Author: | Posted in Gazduire web

Mediul online devine din ce in ce mai competitiv pe fondul numarului tot mare de afaceri online care se regasesc astazi pe ceea ce noi numim Internet. Internetul, impreuna cu toate componentele sale a avansat atat de mult incat acest aspect determina un numar tot mai mare de oameni sa lanseze o afacere online. Desi in teorie lucrurile pot parea oarecum simple, in practica, multi webmasteri se vad pusi in fata unei reale provocari atunci cand trebuie sa demareze pasii necesari lansarii unei afaceri.

Unul dintre serviciile de baza carora trebuie sa le acordam o atentie deosebita sunt fara indoiala serviciile de gazduire. Fara un astfel de servicio, un site poate exista in forma sa, insa nu poate fi accesat de catre niciun utilizator. In acest sens, am luat legatura cu cativa experti de la Gazduire.ro, una dintre cele mai renumite companii care ofera servicii de gazduire web din Romania. Iata cateva aspecte deosebit de importante de avut in vedere.

Cel mai important aspect cu privire la un astfel de serviciu este fara indoiala calitatea. Pe piata regasim la ora actuala un numar foarte mare de companii care ne promit servicii de calitate, insa nu de putine ori auzim despre site-uri care se incarca greu sau care spontan au devenit indisponibile. Acest lucru se datoreaza in principal unui serviciu de gazduire slab calitativ sau datorita unei alegeri necorespunzatoare in ceea ce priveste pachetul de gazduire ales. Specialistii recomanda optarea pentru pachete de gazduire care sa ne permita un trafic cat mai mare pe site, astfel incat functionalitatea site-ului sa fie afectata in situatia in care se intampla ca un numar mare de utilizatori sa navigheze in acelasi timp pe site.

Web Hosting – www.gazduire.ro

Totodata, acestia au mai mentionat faptul ca Uptime-ul joaca un rol crucial in ceea ce priveste functionalitatea unui site. Uptime-ul este indicele care ne arata cu exactitate timpul cat un server este functional. Un uptime nu trebuie sa se situeze niciodata sub procentul de 99,9%, in caz contrar acest lucru poate insemna chiar ore sau zile in sir in care site-ul nu este disponibil.

Nu in ultimul rand insa, serviciul de suport al companiei trebuie sa fie cat se poate de operativ. Problemele la nivel de gazduire web pot aparea in orice moment, fapt pentru care gasirea unei solutii intr-un timp cat mai scurt reprezinta una dintre principalele calitati pe care trebuie sa o regasim la acest departament.

Gazduire Web Srl este principala companie din Romania care ofera servicii de gazduire web si inregistrare domenii la preturi cu adevarat competitive.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply