Va punem la dispozitie topul celor mai cautate bariere automate

August 13, 2016 | Author: | Posted in Auto, Industrie

Sistemele complete contin bariere automate de calitate superioara achizitionate de la productaori de top. Sisteme bariere acces se remarca prin fiabilitatea de durata si sunt cele mai cautate datorita preturilor foarte accesibile.

 

De ce sa alegi un sistem bariera automata?

Barierele automate sunt cele mai folosite modalitati pentru a securiza diferite spatii. Acestea va garanteaza o siguranta deplina si un control permanent al traficului din parcari. Materialele din care sunt confectionate sunt de o calitate superioara, asadar nu necesita costuri suplimentare pentru intretinere. Datorita echipamentelor moderne cu care sunt dotate, confortul este sporit, iar efortul suplimentar este eliminat. Acum cu o simpla apasare de buton, bariera poate fi actionata si de la distanta.

Inainte de achizitionarea unei bariere automate, in functie de necesitati se stabileste marimea bratului barierei de acces si dotarile necesare. Pentru a facilita accesul in parcari va puteti alege bariera de la producatorul preferat.

 

In topul celor mai cautate bariere automate se regasesc urmatoarele:

Sistem bariera Nice Signo 4 m cu selector si brat dreptunghiular – este sistemul potrivit pentru parcari de tip privat, public si industrial. Acest sistem este alcatuit din corp bariera automata Nice stradala cu selector de chei si brat dreptunghiular de 4 metri. Motrul acestuia este se 24 Vdc, iar carcasa este din otel galvanizat si vopsit.

Sistem bariera automata 4 m Came G4040E – este un sistem special conceput pentru zonele industriale si comerciale. Acesta are un grad ridicat de fiabilitate si numeroase functii, remarcandu-se prin numarul de brate. Componentele acestuia sunt urmatoarele: corp bariera automata, brat din otel galvanizat Came G4040E, brat semioval din aluminiu cu profil de cauciuc rezistent la socuri Came G03750, pereche de fotocelule Came 001DIR10, telecomanda cu 2 butoane Came Top – 432EV, suport fix Came G02807.

Sistem bariera Nice Wil 4 m cu selector si brat dreptunghiular – este un alt sistem eficient pentru orice parcare sau incapere private, publica sau industriala. Acesta contine o barierea automata Nice Wil 4 cu picior mobil, buton si brat drepunghiular de 4 m. Motorul este de 230 Vac, iar carcasa este din otel zincat si galvanizat.

Sistem bariera automata 3.25 m Came Gard G3250 – acest sistem contine o bariera automata Came cu lungimea bratului de 3.25 metri utilizata pentru controlul traficului in diferite spatii, indiferent de momentul zilei. Pe langa aceasta, mai contine si pereche de fotocelule Came 001DIR10, telecomanda cu 2 butoane Came Top – 432EV, lampa de semnalizare Came KLED24, brat din otel galvanizat Came G3250, brat semoival din aluminiu cu ranforsare Came G03250K.

Sistem bariera acces Motorline – este un sistem usor de manevrat de la distanta cu instalare in ciment, adaptabila oricarui spatiu. Acesta are in componenta un motor de 24 Vdc, fotocelule Motorline – MF1, 2 telecomenzi Motorline – MX4SP cu 4 canale, bariera extensibila 3-6 metri, centrala de comanda Motorline – MC15.

 

Acest top al celor mai cautate bariere automate faciliteaza alegerea produsului potrivit spatiului dumneavoastra. Ne puteti cuontacta cu incredere, iar noi va garantam siguranta si confort la cele mai inalte standarde. Pentru mai multe detalii, accesati site-ul Bariere.store.ro si vizualizati gama larga de produse potrivite pentru controlul accesului la intrarea in orice tip de spatiu!

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply