Transforma-ti smartphone-ul intr-un sistem de supraveghere

April 22, 2016 | Author: | Posted in PRODUSE SI SERVICII, TEHNOLOGIE

Tehnologia moderna a sistemelor de supraveghere va ingaduie sa pastrati cele mai esentiale lucruri din casa, cum ar fi bunurile de valoare, seiful, animalele de companie, precum si tehnologia care s-a modificat radical odata cu aparitia telefoanelor inteligente. De la camere mici si aparate radio, la camere de supraveghere pentru imobil, tehnologia a evoluat si a devenit tot mai eficace si usor de manevrat.

Daca in anii trecuti aveai nevoie de bodyguarzi care sa fie responsabil de lucrurile tale, acum sistemul de supraveghere este automatizat si functioneaza pe parcursul intregului an, fara a fi nevoie de interactiunea umana. In timp ce tot mai multe locuinte si intreprinderi au sisteme de supraveghere cu canale multe ce lucreaza 24/7, o familie mica are nevoie de o camera mica provizorie pentru spionarea unei incaperi din casa, cum ar fi incaprea adolescentului sau urmarirea unor lucruri. Avand in vedere ca traim intr-o societate moderna sunt tot mai multe pericole si de multe ori este nevoie de un echipament de supraveghere video sau un sistem de alarma prezent in orice firma.

Nu oricine isi permite un echipament de supraveghere sau de alarma, poti utiliza un telefon vechi, indiferent de sistemul de operare, iOS sau Android, pentru fiecare sunt aplicatii ce pot inlocui camera acestora in echipament de supraveghere video. De aceea, multe aplicatii sunt disponibile gratuit pe Android care ajuta pentru aceste nevoi scurte ce pot setate pe smartphone-ul tau Android sau pe laptop. Dupa instalarea uneia din aplicatii trebuie sa creezi o legatura intre smartphone si PC si sa pornesti dispozitivul asemeni unui aparat de fotografiat si sa plasezi camera de supravegheat intr-un punct adecvat, cel pe care doresti sa-l monitorizeze.

Alte lucruri pe care le mai poti face cu un telefon vechi sunt: mp3 sau media player portabil, consola portabila, telecomanda pentru televizor sau GPS, toate acestea cu ajutorul aplicatiilor!

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 33 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply