Toshiba Satellite CL10-B-103 – tu ce laptop iti doresti pe 2016?

January 29, 2016 | Author: | Posted in Hardware

Pentru multi dintre noi, laptopul a devenit un lucru fara de care nu am putea trai, deoarece, ne ofera o portabilitate sporita, fiind foarte uzual, acest lucru iesind in evidenta si pe modelul Toshiba Satellite CL10-B-103. Dar, nu chiar toti ne putem permite un buget foarte ridicat pentru gadget-uri cu specificatii de top, insa, nu toti ne dorim laptopuri cu specificatii de ultim rang, astfel, unul dintre aceste modele de nivel de inceput este si acest model din gama Satellite, acesta sosind la un pret de 1000 de lei, in pret fiind inclusa si o garantie de 2 ani, iar, cu putin noroc, pretul acestuia ar putea fi mult mai mic la o reducere.
In ceea ce tine de aspect, acest model se remarca printr-un design placut si elegant, avand niste linii bine realizate, in timp ce, culoarea este destul de obisnuita pentru un laptop, fiind vorba despre un auriu destul de interesant. Din punct de vedere al carcasei, putem spune ca si aceasta este una destul de textura, astfel amprentele nu vor mai putea fi vizibile. Imediat dupa ce se ridica capota acestui model, dam peste o tastatura de un negru interesant, negru ce se aseamana destul de bine cu fundalul pe culoare aurie. Ca si greutate, acest model cantareste doar 1 kilogram si o suta de grame, asta insemnand ca Toshiba Satellite CL10-B-103 este un laptop extrem de portabil, ce poate fi lut cu usurinta intr-un bagaj de mana, pentru scurtele expeditii, dar si in geanta pe care o luam pentru activitatea de birou, astfel, de acum, acest model de laptop va fi un prieten de nedespartit.
Ca si specificatii tehnice laptopul soseste cu un procesor de la Intel, avand de-a face cu modelul Intel Celeron N2840, model tactat la o putere de 2.1 GHz, insa, cu ajutorul tehnologiei Turbo Boost, frecventa procesorului va putea creste pana la 2,5 GHz, insa, acest lucru doar in activitatile extrem de solicitante pentru laptop.

Ca si memorie RAM dam peste doar 2 GB de tip DDR3, memorie ce, este destul de mica in concordanta cu pretul acestui laptop, in timp ce, capacitatea de stocare pe SSD este de doar 32 GB. Ca si placa video, dam peste modelul Intel HD Graphics, model ce se recomanda prn utilizarea acestui laptop doar pentru clasicele activitati de z icu zi si pentru activitatile de birou. In conclzuie, laptopul Toshiba Satellite CL10-B-103 este un model fiabil pentru cei ce doresc sa il utilizeze in activitatile de birou, fiind total neindicat pentru activitati de birou. Pretul actualizat si alte oferte bune la laptopuri ieftine gasesti doar la noi.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 6 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply