Termeni si conditii

Pentru a putea publica articole pe rzone.ro este necesar sa respectati cateva reguli.

– Articolele trebuie sa fie unice.  Nu se accepta articolele cu modificari minore, in caz contrar vor fi sterse sau  vor fi eliminate link-urile.

– Nu se accepta articole pentru care nu aveti drepturi de autor.

– Fiecare articol, trebuie sa contina minim 300 de cuvinte pentru un singur link extern, 450 de cuvinte pentru 2 link-uri externe si 550 de cuvinte pentru 3 link-uri externe. Articolele care nu respecta acest criteriu vor fi sterse sau le vor fi eliminate link-urile.

– Un articol nu poate contine mai mult de 3 link-uri externe, link-urile catre alte articole publicate pe rzone.ro pot fi in numar nelimitat dar este indicat ca acestea acestea sa fie relevante pentru subiect.

– Nu sunt acceptate link-urile de tip afiliat.

– Nu sunt permise link-uri catre site-uri ilegale, adult, cu teme rasiste, ce promoveaza violenta etc.

– Textul articolului trebuie sa fie coerent, cu o exprimare clara si sa nu contina greseli gramaticale.

– Titlul articolului trebuie sa fie corelat cu textul articolului. Este de preferat un titlu cat mai lung si mai descriptiv in defavoarea unuit titlu dintr-un singur cuvant.

– In titlu articolului nu este permis numele site-ulu si nici numele autorului, (exceptie fac cazurile cand este vorba de review, viata unei persoane, sau alte situatii cand se preteaza la asa ceva);

– Apreciem articolele care au completate si campurile Title, Description, Keywords si Tags.

– Ar fi de preferat sa adaugati si o imagine sugestiva la articol (respectand dreptul de autor).

– Ne rezervam dreptul ca in interiorul articolelor trimise sa mai includem 1-3 link-uri relevante.

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!