Telefoanele inteligente si tehnologia anului 2016

July 27, 2016 | Author: | Posted in COMUNICATE DE PRESA, TEHNOLOGIE

Cercetatorii prevad viitorul cu autoturisme care se conduc singure, numarul in crestere al asistentilor pentru voce si o adoptare inferioara a Internetului in intrega lume. Viitorul va fi plin de autoturisme fara conducator si cu asistenti de voce, insa se va reduce utilizarea Internetului. Pe viitor vom vorbi doar prin asistentii nostri. Acestea indica faptul ca conversatiile sunt urmatoarea interfata intre calculatoare si oameni. Toate au inceput cu asistentii de voce pe smartphone-uri. Datorita avansurilor in procesul convorbirii si studierii automate, tehnologia a devenit suficient de precisa si rapida astefel incat sa fie vizibila. Pentru a atinge potentialul maxim, este nevoie ca tehnologia sa treaca de spatiile zgomotoase si sa descopere o gama superioara de accente si vorbire.

Utilizarea Internetului va stagna

Numarul noilor utilizatori care folosesc Internetul este in scadere. In timp ce tarile dezvoltate ating punctul de saturatie, este dificil sa conectezi miliardele de oameni care nu folosesc. Probabil acese persoane traiesc in spatii greu accesibile, sunt analfabeti sau nu au bani. Vanzarile de telefoane, camere video DVR de asemenea sunt in scadere. Unica exceptie este in India, acolo unde numarul persoanelor care folosesc Internetul creste intr-un mod rapid si poate intrece SUA, devenind a doua piata a Internetului, dupa China.

Rolul autoturismelor autonome, fara sofer in industria auto Autoturismele au devenit din ce in ce mai controlate cu mai multe dispozitive automatizate, devenind apte sa se conecteze la Internet. Odata cu trecerea timpului, acestea devin mai inteligente si apte sa comunice intre ele si vor incepe sa inlocuiasca soferul. Posibil ca asta sa insemne faptul ca tipul traditional al autoturismului sa fie modificat pentru optiuni mai avansate. In prezent, fabricantii auto precum Ford, GM si Tesla lucreaza la tehnologia pentru masinile fara conducator, precum si firme din alte activitati, precum Google si Uber. Cercetatorii sunt de parere ca daca multe intreprinderi si universitati lucreaza la automatizare, atunci SUA poate cere titlul de centru mondial in industria auto. Este necesar de o marja cu reglementari si legi moderne mai putin stricte pentru companiile ce ofera servicii pentru a chema un taxi sau pentru a imparti un automobil.

Aplicatiile de comunicare distrug tot

Cuvintele se pierd. Fotografiile cu filtre Snapchat sunt cele mai noi, cel putin pentru generatia mileniului nou, cunoscuta sub denumirea de Generatia Z. Aceste persoane sub vasta de 20 de ani se joaca cu cinci ecrane o data si le place sa transmita prin imagini, fotografii sau emoticoane. Aplicatiile de comunicare, cum este Facebook, Snapchat si Instagram, sunt, de asemenea, foarte populare in randul oamenilor cu varsta cuprinsa intre 18-34 de ani. Aplicatiile de mesagerie sunt din ce in ce mai comune pentru multi dintre noi si punctul de acces lor de intrare pe Internet.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 33 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply