Siguranta garajului

Garajul reprezinta sigur unul dintre locurile care, din pacate, devine tot mai uitat cand vine vorba de securitate. Desi este destul de surprinzator, in cele mai multe garaje in care se tine masina de familie care reprezinta o pierdere majora, dar si multe alte lucruri pe care oamenii le depoziteaza reprezinta locul ideal de infractiune pentru hoti. Acesta poate reprezenta cel mai bun punct pentru hoti, deoarece majoritatea garajelor sunt conectate printr-o usa comuna direct la domiciliu, astfel permitandu-le acestora sa patrunda foarte repede in casa.

Sfaturi utile pentru prevenirea neplacerilor sunt:

1. Nu lasa telecomanda de la garaj in masina. O greseala majora este lasarea telecomenzii de la usa garajului in masina. Acest lucru le ofera oportunitatea hotilor sa patrunda in masina, avand acces la garaj, apoi si la casa. Trebuie sa le ingreunezi accesul hotilor, de aceea, ia telecomanda cu tine in casa.

2. Poate traiesti intr-un cartier sigura, dar nu lasa usa neincuiata! Majoritatea oamenilor isi lasa usile de la garaj deschise pe parcursul zilei sau chiar usile de la locuinta daca lipsesc cateva ore. intr-adevar sunt si zone sigure, dar hotii stiu aceste informatii si stiu sa-si aleaga bine tinta. Prin urmare, inchide intrarile, atat la garaj, cat si la locuinta.

3. Monteaza un vizor pe intrarea comuna care desparte garajul de locuinta Un vizor este foarte folositor, fiind foarte mic, va permite sa vedeti ce se intampla in garaj, daca auzi sunete ciudate si ti se pare ceva dubios. Vizorul ofera protectie intregii familii si poti ajunge repede la telefonul mobil pentru a anunta politia.

4. Ai geamuri la garaj? Acopera-le! Geamurile ajuta la patrunderea luminii in garaj, fiind si o sursa care permite accesul infractprilor care vor sa vada ce obiecte sunt in interior si care este valoarea lor. Prin urmare, acopera geamurile sau utilizeaza o sticla ce nu permite viziune din afara.

5. Folosirea senzorilor de miscare si lumini si este inlocuit de senzorul de lumina care se activeaza pentru o perioada prestabilita de timp, timp in care va anunta daca este o persoana. Atunci cand detectoruL de miscare se opreste, lumina se va stinge, dar daca continua sa se miste, lumina va ramane aprinsa.

6. Sfaturi EXTRA: pune lacate, incuieori si echipamente de acces codificate Investeste intr-un echipament codat pentru usa comuna sau instaleaza un sistem de supraveghere, o camera video, un video-interfon, o alarma fara fir, documente .

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 33 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply