Promotie la anvelope de vara General – CADOU pe loc

September 5, 2015 | Author: | Posted in AUTO-MOTO SI TRANSPORTURI, Piese de schimb

Cumpara acum anvelope de vara marca General si primesti pe loc un Cadou: tricou Polo sau sapca. 

 

 

Promotie la anvelope de vara GENERAL

Cumpara acum anvelope de vara General de la AnveloSHOP si primesti pe loc un CADOU!

  • Comanda 2 anvelope de vara marca General si primesti cadou o sapca insciptionata General Tire.
  • Comanda 4 anvelope de vara marca General si primesti cadou un tricou polo inscriptionat General Tire.

* Cadourile se acorda in limita stocului disponibil

 

Despre General Tire

General Tire, este unul din cei mai respectati veterani americani din domeniul producatorilor de anvelope. Infiintat imediat dupa primul razboi mondial in Akron, Ohio (USA), legendarul oras al fabricantilor de anvelope, General Tire a fost primul fabricant care s-a gandit la inlocuirea cauciucurilor. De altfel, nu exista nici un segment de piata din domeniul anvelopelor pe care General Tire sa nu-l fi prospectat: incepand cu turismele si continuand cu off-road, camioane, biciclete.
Toti constructorii de autovehicule apreciaza aceste anvelope all-season pentru inaltele lor calitati de siguranta, rezistenta si usurinta in conducere. Recentul lor model, AmeriTrac, optimizat pentru conducerea pe autostrada, a fost conceput de inginerii americani prin inserarea unei plase speciale de otel pentru marirea sigurantei si stabilitatii acestui cauciuc.
Marimea companiei, potentialul sau de inovare si lunga lista de recompense primite de acest fabricant, care a fost si solicitat de numerosi constructori de autovehicule sa le echipeze modelele, a atras atentia gigantului GENERAL A.G. si s-a soldat in cele din urma prin achizitionarea lui General Tire in 1987.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply