Mobilier living de la Complex Slava – Locul in care te simti mereu ca acasa!

March 23, 2017 | Author: | Posted in Mobilier

Alegerea pieselor de mobilier potrivite reprezinta cea mai mare provocare in materie de amenajari interioare, cu atat mai mult cu cat este vorba despre o camera cu importanta majora pentru orice locuinte asa cum este un living spre exemplu. Pe langa criteriile de baza cum ar fi utilitate, calitate sau economizarea spatiului disponibil; un alt criteriu de baza este si cel estetic, iar atunci cand vine vorba despre selectarea unui mobilier pentru living, nu se poate face rabat de la niciunul dintre aceste considerente.

Mobilier living – Perfectiune recomandata de profesionisti cu experienta in domeniul mobilier

Pentru rezultate cat mai apropiate de perfectiunea dupa care tanjim cu totii, orice proces de amenajare incepe cu stabilirea paletei cromatice. Insa indiferent ca mergeti pe varianta monocromatica, bicromatica sau multicolora, frumusetea unui living care arata ca desprins din revistele de design interior izvoraste din continuitatea si legatura dintre culoarea peretilor, mobilier si obiectele decorative.

Odata stabilit acest aspect urmeaza o lunga dezbatere cu privire la piesele de mobilier pentru living. Acestea trebuie sa se incadreze intr-un anumit stil de amenajare interioara pentru ca efectul vizual sa fie unul spectaculos insa, spre deosebire de zugraveala peretilor si alegerea obiectelor decorative, in cazul mobilei; pe langa partea estetica, la fel de importanta este si calitatea, utilitatea si capacitatea de optimizare a spatiului disponibil pentru ca nu discutam doar despre frumos ci si despre practic.

La acest capitol, cea mai viabila solutie pentru a obtine rezultatele dorite este sa apelati la servicii profesionale de consiliere si realizare de proiecte de design. Castigati astfel pe toate planurile pentru ca evitati o gramada de batai de cap si griji inutile, aveti din start garantia unui rezultat fabulos, va puteti impune preferintele si va puteti lasa amprenta personala asupra fiecarei piese de mobilier in parte, puteti selecta inclusiv materia prima din care sa fie creata mobila dumneavoastra, cat despre originalitate, unicitatea si frumos, acestea sunt automat incluse in pachet.

Mobilier living- Compania SC Slava SRL transforma orice sufragerie intr-o lucrare de arta

Un ajutor de nadejde atunci cand va aflati intr-un impas legat de amenajarea livingului dumneavoastra vine de la SC.Slava.SRL. Profesionalismul este cartea lor de vizita, iar excelenta in calitate si rezultatele exceptionale sunt la ele acasa cand discutam despre creatiile Slava.

De la piese de mobilier pentru living care se incadreaza in stilul clasic- realizate din lemn masiv pregatit cu multa rigurozitate in prealabil si pana la cele in stil minimalis sau modern-din materiale usoare, absolut spectaculoase si care pot satisface si cele mai pretentioase gusturi; la Slava gasiti mobila pentru toate buzunarele insa fara a face rabat vreo secunda de la calitatea suprema.

Mai mult decat atat, pe langa serviciile exceptionale de realizare, SC Slava SRL va sta la dispozitie si cu proiecte gratuite de design, in functie de fiecare client in parte astfel incat esecul sa nu fie nici macar probabil.

Echipa Slava este capabila sa realizeze daca ii vizitati la showroom-ul lor din Pitesti sau si mai simplu daca dati un click la www.complexslava.ro

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 15 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply