Mici trucuri pentru siguranta casei

June 13, 2016 | Author: | Posted in IMOBILIARE SI CONSTRUCTII, TEHNOLOGIE

Trucurile date in acest articol iti vor proteja locuinta, sunt accesibile si sunt usor de utilizat. Multe dintre ele, poate le stii deja, dar esential este sa le pui si in aplicare. Chiar daca te afli sau nu acasa, sistemele de siguranta pentru locuinta au un rol important. Majoritatea persoanelor nu vor sa deschida usa atunci cand nu stiu cine este pe partea cealalta. Astfel, instalarea unui vizor care permite sa vezi cine suna la usa este perfect.

A.Instaleaza o cutie postala la usa cu cheie in care postasul sa lase corespondenta.

B.Achizitioneaza un seif in care sa tii lucrurile valoroase si banii. Asigura-te ca il amplasezi intr-un loc greu de gasit si configureaza un cod greu de aflat. C.Monteaza un sistem de alarma la ferestre: montarea unui sistem de alarma previne aparitia hotilor. Instaleaza alarmele in zone ascunse din locuinta. D.Instaleaza o camera de supravehere la usa: o camera video este un factor de descurajare si ajuta la aflarea hotilor sau la rezolvarea unor situatii neprevazute. E.Instaleaza un videointerfon la intrarea in locuinta: cu ajutorul ecranului vei putea vedea si vei putea vorbi cu persoanele care te viziteaza.

F. Asigura usile cu mecanisme multiple de blocare: chiar daca utilizezi cheile, poti atasa un zavor.

G.Nu pune cheilor breloc cu numele sau cu adresa ta.

H.Tine zonele din aer liber luminoase. Pune becuri la usi, in punctele intunecate din curte.

I.Cumpara un caine: acesta va reprezenta un factor de amenintare.

J.Blocheaza usile glisante din locuinta: inainte sa mergi la somn, blocheaza usile glisante pentru ca sunt foarte usor de fortat. Alegerea unor echipamente de securitate poate fi grea. In zilele noastre, sunt multi specialisti in domeniu carora le poti cere parerea. Montarea acestor sisteme iti vor oferi tie si familiei tale liniste si siguranta.

Tot mai multe persoane apeleaza la instalarea acestor sisteme, iar achizitionarea lor a devenit tot mai accesibila.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 33 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments (1)

  1. Marius Iulian Matache

    Siguranta casei cred ca este cel mai important lucru, mai ales cand te muti intr-o zona noua. Noi cand am ales Cosmopolis, ne-am informat inainte de zone, cat de safe este, care a fost in anii trecuti rata jafurilor si asa mai departe. Chiar daca eram linistiti din privinta statisticilor tot ne-am instalat un sistem de alarma cu camera de supraveghere, am ales niste garduri inalte mascate de iarba si bineinteles ca avem si un catel mai maricel ce-i drept.

Leave a Reply