Locurile in care sa instalezi camere de supraveghere la birou

May 28, 2016 | Author: | Posted in DIVERSE, TEHNOLOGIE

Instalarea sau montarea sistemelor de supraveghere la birou, au rolul de a proteja angajatii, cat si activitatea firmei. Acestea pot monitoriza activitatea, atat ziua cat si noaptea, oferind control asupra activitatii desfasurate. Daca nu stii ce model de camere de supraveghere DVR .

Locurile pentru instalarea sistemelor de supraveghere la birou sunt:

1. Receptia – in momentul in care angajatii sau clientii intra in cladire sau in birou, locul initial pe langa care trec este receptia. Pentru ca traficul este mare la receptie, este obligatoriu sa fie amplasata si montata o camera de supraveghere care sa supravegheze intreaga zona. Prin urmare, exista nevoia de a monta o camera de supraveghere sub acoperire, intr-un design ascuns, a carei prezenta nu o observa nimeni. O astfel de camera de supraveghere este capabila sa recunoasca si fetele persoanelor care trec zilnic prin birou.

2. Camera de pastrare a documentelor – pentru pastrarea confidentialitatii actelor de la birou, trebuie instalate sisteme de inregistrare in camerele de arhivare. Camera de supraveghere va intimida persoanele care doresc sa ia sau sa sustraga informatii.

3. Camera pentru pauza – aceasta este incaparea in care angajatii merg in pauza si are rolul de a filma diverse intamplari care pot avea loc.

4. Depozitele – instalarea unor camere de supraveghere in depozite ajuta la prevenirea furturilor, astfel incat activitatea sa fie protejata.

5. Cosuri de gunoi – este posibil sa vi se para straniu montarea unei camere de supraveghere in tomberon, dar este un loc esential deoarece unii angajati pot fura bunuri din birou pe care sa le arunce la toberon si pe care sa le ia ulterior. In afara de sistemul de supraveghere, ideal ar fi montarea unui difuzor pentru a inregistra clipuri video si audio ale activitatilor ilegale, cat si montarea unei usi de acces.

In concluzie, monteaza sisteme de supraveghere la biou pentru evitarea neplacerilor in activitatea desfasurata.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 33 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply