Locatia ideala pentru cele mai bune fotografii de eveniment

March 14, 2018 | Author: | Posted in Fotografie

In cei aproape 10 ani de activitate ca si fotograf profesionist, am participat la evenimente in locatii care mai de care mai variate, incepand de la localuri rustice pana la localuri si ballroomuri high class. In functie de modul in care iti imaginezi evenimentul vei alege si localul preferat, fie ca iti doresti o nunta traditionala sau o nunta boema si eleganta localul sau locatia petrecerii este unul din cele mai importante alegeri ale zilei respective pentru a transforma evenimentul in nunta ta de vis.

Tot ce vei alege in ziua nuntii ca si locatii de pregatire, slujba si petrecere, se va reflecta in amintirile create de cel pe care l-ati ales sa va fie fotograf. Orice fotograf nunta isi doreste sa ofere mirilor sai cele mai frumoase amintiri, insa acest lucru depinde si de alegerile pe care mirii le fac prin locatia petrecerii, locatia sedintei foto, locatia pregatirilor si celelalte detalii importante.

De ceva vreme incoace am identificat cateva super locatii pentru o nunta de vis, insa unii nu se vor regasi in acest tipar. Pot reaminti printre ele Conacul Helsdorf, Hadar Chalet, The Wedding House, Tree House Cosoba, The Green Spot si multe multe altele. Acestea mentionate mai sus sunt pe tiparul care imbina natura cu petrecerea, fie ca vorbim de un ballroom sub forma unui hambar din lemn, sau ballroom semideschis langa o piscina. Acest tip de locatie poate transforma nunta ta intr-o petrecere de vis dar mai ales fotografiile vor fi amintiri incantatoare si cu o valoare nemasurabila. Atunci cand iti doresti o nunta boema dar si eleganta, aceste locatii vor face ca totul sa fie superlativ.

Si cum probabil cea mai importanta parte a zilei pentru voi, sedinta foto a mirilor, aceste locatii iti vor oferi toate resursele necesare si vor face din acel fotograf de evenimente pe care il vei alege sa poate cel mai fericit om din lume pentru ca are ocazia si pentru ca va fi sigur ca va vor oferi amintiri pe care este aproape imposibil sa le reproduci in alte decoruri sau parcuri unde decid multi sa faca sedintele foto. Da, este deosebit de important sa luati in considerare, indiferent de ce sfaturi sau sugestii primiti de la familie si apropiati, parerea fotografului profesionist de nunta cand vine vorba de locatia pentru sedinta foto. Eu personal recomand fie o locatie de genul acesta pentru petrecere, unde putem face o sedinta foto de vis, putem alege un hotel frumos unde sa va pregatiti si sa realizam sedinta foto sau o locatie precum Ceainaria Infinitea, sau Little Corner pentru acel gen de fotografii boeme intr-un cadru interbelic. Parcul este o varitanta… dar nu toti merg in parc? De ce ai vrea acelas tip de fotografii anoste si repetitive precum ale celorlalti? Alege sa ai un eveniment unic pentru a avea amintiri unice pentru restul vietii.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

Fotograf Profesionist de nunta din Bucuresti

This author has published 5 articles so far.

Leave a Reply