LeasingAutomobile.ro – Masini de vanzare sau despre performanta noului Parc Auto din orasul Arad

March 21, 2017 | Author: | Posted in Auto

Masina a devenit un lucru indispensabil pentru mileniul vizat de tehnologii ultra moderne, in care stresul si lipsa de timp sunt probleme ce consuma foarte multa energie si resurse emotionale.

Tot mai multe masini de vanzare sunt disponibile la preturi avantajoase prin diferite sisteme de leasing, fapt datorat vitezei incomensurabile a dezvoltarii performantei automobilelor si a serviciilor din domeniul achizitiei auto.

Pasionatii de masini performante sunt in cautarea masinii perfecte care indeplineasca toate caracteristicile performantei si sigurante si care sa fie asemeni unei ancore intr-o societate schimbatoare.

Care este idealul unei masini de vanzare?

Pentru a stabili un ideal al achizitiei unei masini de vanzare este necesar sa stabilim avantajele si dezavantajele cumpararii unei masini noi in comparatie cu o masina second hand.

Avantaje:

  • Un prim avantaj pentru achizitionarea unei masini de vanzare noi este garantia. Exista perioade de timp, diferite de la o marca la alta, in care reparatiile sunt gratuite;

  • Avantajul de a profita de automobil atunci cand este intr-o stare perfecta de functionare. Stim cu totii ca in primii ani de achizitionare a unei masini noi, aceasta este intr-o stare functionala senzationala, suntem primii care o pot testa, primii care o pot adapta, in conformitate cu propriile preferinte.

Dezavantaje:

  • Pretul de achizitionare al unui automobil nou este cu mult mai mare decat pentru o masina de vanzare la mana a doua;

  • Un alt dezavantaj ar fi acela ca intretinerea trebuie facuta la reprezentatii companiei de la care ati cumparat masina. Aceasta este mult mai costisitoare si mai dificila.

Autoturisme second-hand si masini de vanzare – Avantajele achizitiei prin LeasingAutomobile.ro

  • Un prim avantaj ar fi faptul ca pretul este unul mult mai scazut decat cel cerut la achizitionarea unei masini noi, direct la producator sau reprezentanta auto;

  • Nu doar pretul masinii de vanzare este mai accesibil, dar si piesele necesare sunt mult mai mici pentru o masina second hand;

  • Cunosteti toate informatiile necesare cu privire la istoricul automobilului;

  • Beneficiati de garantie la fiecare 15 000 sau 18 000 de km rulati;

  • Beneficiati de transport gratuit al masinii la orice adresa, pe intreg teritoriul Romaniei ;

  • Beneficiati de revizie gratuita la predarea masinii realizata de o echipa specializata in diagnoza auto.

Fie ca sunteti un pasionat de masini performante sau un novice in arta condusului, cu siguranta ofertele specializate, in colaborare cu firma Leasing Automobile, corespund celor mai profesionale standarde din domeniul auto.

Pachetele de servcii destinate sistemelor de leasing auto (leasing financiar sau credit auto bancar) sunt adaptate cerintelor pietei astfel incat sa beneficiati de cele mai bune oferte din Romania, la preturi avantajoase.

Uimitorul Parc Auto din orasul Arad cuprinde numeroase modele si marci de masini de vanzare performante importate din Germania.

Date de contact – Show-room Arad Leasing Automobile

Adresa: Calea Timisorii nr. 142 Arad

E-mail: officearad@leasingautomobile.ro

Telefon: 0741 41 44 66

Date firma

S.C. ROMBRAC AUTOMOBILE SRL

Numar Registrul Comerțului : J17/243/2015,

Cod fiscal RO34139233

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 15 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply