Laptop Toshiba Satellite C70-C-198 – pentru toti gameri de peste tot

January 28, 2016 | Author: | Posted in Hardware

Unul din cele mai bune modele atunci cand facem referire la sarcini mai puternice, este modelul Toshiba Satellite C70-C-198, model ce dispune de un procesor de la Intel, und procesor destul de puternic ce se situeaza peste procesorul Intel Core i3, in timp ce, ca si memorie RAM dam peste 4 GB, in timp ce ecranul acestui model de 17,3 inch cu o rezolutie HD ce ereda imaginile la 1600 x 900 pixeli ne ofera o claritate cat mai ridicata a iamginilor, fiind un model ce soseste cu sistem de operare preinstalat, fiind vorba despre cel mai recent Windows, si anume Windows 10. Este un laptop contemporan, adica, beneficiaza de tastatura suplimentara cu partea numerica, alaturi de o unitate optica, astfel aceste doua lucruri fiind unele destul de utile pentru activitati de birou, deoarece, partea numerica ajuta la introducerea cifrelor cu o rapiditate sporita, in timp ce unitatea de tip DVD-RW permite instalarea unui nou sistem de operare, dar si aducerea anumitor amintiri pe acest terminal.
Latpopul Toshiba Satellite C70-C-198 soseste cu un pret de aproximativ 2050 de lei, insa, contra acestei sume primim un procesor foarte bun, fiind vorba despre modelul Intel Pentium 3825U, model bazat pe tehnologia celor de la Broadwell, in timp ce, ca si memorie RAM dam peste 4 GB, insa, spatiul de stocare este unul extrem de suficient, avand 500 de GB.
Vorbind mai mult de specificatiile tehnice, am specificat deja ca acet model soseste cu procesor Intel Pentium, in timp ce, placa video este una din gama Intel HD Graphics. Daca, peste cei 4 GB de RAM veti dori sa mai adaugati, este bine de remarcat ca acest model mai beneficiaza de un locas liber, astfel, capacitatea memoriei RAM poate fi crescuta la pana 16 GB. Din punct de vedere al ecranului, dam peste 17,3 inch, ecran ce permite o rulare a imaginilor pe o rezolutie de 1600 x 600 pixeli, iar, din pricina acestui fapt, se pot vedea cu usurinta filme la cea mai buna calitate.
Ca si puncte PRO, s-ar remarca designul acestui model, sistemul de operare ce soseste ca preinstalat, dar si tehnologiile noi cu care soseste modeul Toshiba Satellite C70-C-198. Insa, si acest laptop beneficiaza si de unele aspecte CONTRA, iesind in evidenta portabilitatea, care este una destul de scazuta, deoarece, cu un ecran de 17,3 inch, este destul de greu sa fie transportat acest laptop in conditii optime, in timp ce, nici bateria nu este un lucru prea reusit, avand de-a face cu o baterie ce beneficiaza de 4 celule, baterie ce are o autonomie de maximum 3 ore. Cele mai bune preturi si oferte la laptopuri ieftine le gasesti doar aici.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 6 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply