Laptop Toshiba Satellite C55-C-173 – ultima generatie la pret minim

May 14, 2016 | Author: | Posted in Hardware

Un alt laptop destul de ieftin si cu dotari interesante este si modelul Toshiba Satellite C55-C-173, acesta putand fi achizitionat cu succes de cei ce nu detin un buget mai ridicat, insa, isi doresc un laptop fiabil si destul de puternic. Acest gadget este un terminal realizat pentru o utilizare zilnica, nefiind facut vreun compromis in ceea ce tine de designul sau. Subtire, dar si elegant, acesta arata foarte bine in toate contextele.
Cu finisjae cool cu niste linii incredibil de subtiate, modelul dispune de doua variante de culori, si anume negru mat, si alb mat, astfel, acest model va putea atrage toate privirile. De altfel, si aspectul tastaturii acestui model asigura un confort sporit la utilizare.
Din punct de vedere al specificatiilor tehnice, Toshiba Satellite C55-C173 soseste alaturi de un procesor Intel Celeron N3050, procesor tactat la 2.1 GHz, acesta mai fiind ajutat si de o memorie RAM de 4 GB, memorie ce poate fi extinsa la pana 8 GB, cu ajutorul inlocuirii placutei de 4 GB RAM, in timp ce, in materie de placa video, dam peste clasicele placi video de la Intel, si anume Intel HD Graphics, astfel, specificatiile sunt unele bune spre activitati de birou, vizionarea de filme, nefiind foarte recomandat pentru cei ce isi doresc sa practice gamingul pe acest laptop, sfatul fiind de a nu instala jocuri extrem de mari care sa solicite sistemul prea mult si sa duca la supraincalzire sau chiar la o rulare mai lenta a laptopului. Vezi pretul actualizat si alte oferte de laptopuri ieftine doar aici.
Ca si spatiu de stocare, dam peste un HDD de 500 GB, hdd ce ofera o viteza de 5400 rpm, iar, din punct de vedere al Windowsului, ar fi de preferat ca pe acest model sa se incerce bootarea Windows-ului 10 sau a Windows 8.1. Ca si ecran, dam peste unul de 15.6 inch, ecran ce permite rezolutia de 1366 x 768 pixeli, fiind un ecran de tip LED. Toshiba Satellite C55-C-173 mai beneficiaza si de o autonomie destul de ridicata, laptopul fiind alimentat cu ajutorul unei baterii de tip Li-Ion, baterie ce este bazata pe 4 celule, aceasta oferind o autonomie de nici mai mult nici mai putin decat 5 ore, aici facandu-se referinta la un lucru intens.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 6 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply