Laptop Asus X751LB-TY149D – sigur, stabil si cu nota mare

January 16, 2016 | Author: | Posted in CALCULATOARE, Hardware

Un laptop de nivel mediu este si modelul Asus X751LB-TY149D, fiind findicat in special la acitivati normale, pornind de la activitati office si pana la anumite activitati de gaming, specificatiile sale asigurand rapiditate in operatiuni, precum si eficienta. Ca si pret de inceput, laptopul costa aproximativ 2800 lei, insa, la o reducere, pretul acestui gadget va fi unul foarte avantajos.

Inca de la aspect, putem spune ca cei de la ASUS pun mare pret pe materiale, pentru ca modelul terminat sa vrajeasca inca din primele momente, remarcandu-se in special liniile, acestea indicand un bun gust, precum si rafinament, atunci cand ne referim in special la modelul prezentat aici. In totalitate negru, gadgetul este realizat cu ajutorul unui plastic ce iti da senzatia de calitate, acesta fiind putin texturat, astfel, amprentele utilizatorului nu vor fi vizibile pe suprafata plasticata a acestui terminal.

Ca si tastatura, dam peste un model clichet, de altfel, beneficiind si de tastatura suplimentara, fiind ideala pentru activitati de birou, precum, si tastele situate la o distanta favorabila vor duce ca greselile de redactare sa fie indepartatea, astfel, te poti concentra in special pe actiune, putand pierde mult mai putin timp spre a corecta textele redactate, Modelul Asus X751LB-TY149D are o greutate de aproximativ 2,8 kilograme, fiind o greutate ideala, acesta fiind astfel foarte fiabil.

In interiorul acestui model, dam peste un procesor Intel Core i3, procesor recent lansat, fiind de altfel, un model dual-core, nucleul sau fiind tactat la 2,1 GHz. De altfel, procesorul este sustinut cu succes si de catre memoria RAM de 4 GB a acestui model, memorie suficienta pentru produsul total. Acest model reuseste sa impresioneze in special atunci cand facem referire la capacitate de a stoca datele, mai exact, dam peste o unitate de stocare de 2 TB, avand spatiu mai mult decat suficient pentru poze, filme, jocuri.

Si din punct de vedere al placii video avem o memorie decenta, memorie de 2 GB interpusa pe placa video NVIDIA GeForce 940M, placa video ce se va descurca fara probleme si in jocurile ce implica memorie grafica destul de mare. Insa, este bine de stiut, ca acest laptop nu este destinat gaming-ului, fiind indicat ca cei ce isi doresc un asemenea laptop sa adauge destui bani in bugetul destinat laptop-ului.

In concluzie Asus X751LB-TY149D, este o solutie foarte buna pentru cei ce isi doresc sa utilizeze gadgetul pentru activitati de birou, dar si pentru rularea anumitor jocuri, bineinteles, nu in exces, ci, la un nivel decent.Gasesti laptopuri ieftine la noi incepand de la cele mai bune preturi de pe net.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 6 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply