Laptop Asus X555LJ-XX741D – la moda pe 2016

January 16, 2016 | Author: | Posted in CALCULATOARE, Hardware

Un alt laptop foarte performant realizat de catre Asus este si modelul Asus X555LJ-XX741D, acesta sosind cu o placa video dedicata, el fiind numai bun pentru cei ce nu au la dispozitie un buget prea ridicat, insa, isi doresc un laptop mai performant, si ideal pentru gaming sau alte aplicatii de tip multimediat. Este normal ca nu vom putea rula jocurile lansate foarte curand, acest model nefiind chiar un sistem gaming, insa, laptopul poate duce cu usurinta jocuri aparute pana in anii 2013. Trebuie specificat ca modelul soseste fara un windows instalat, astfel, dupa achizitionarea acestui laptop va mai trebuie sa cumparati si un sistem de operare.

Insa, din fericire, gadgetul poate rula toate versiunile de Windows sau Linnux, cat timp driverele vor fi compatibile, insa, cel mai compatibil ar fi Windows 10, astfel, pentru drivere veti beneficia de suport din partea producatorului, sistemul functionand in parametri optimi. Din punct de vedere al designului, Asus X555LJ-XX741D este un terminal ce arata excelent, avand un aspect de ultima generatie, fiind foarte elegant, acest design intalnindu-se la toate modelele de laptop-uri in gama X a celor de la Asus, carcasa acestui model fiind realizata total din plastic, insa, finisajul iese putin din tipar, acesta neasemanandu-se cu un aluminiu.
Totusi, avem de-a face cu un plastic cu un finisaj putin texturat, acesta rezistand cu perfectiune la urme aparute dupa utilizare cum ar fi anumite imperfectiuni precum zgarieturile, imperfectiuni ce vor aparea pe masura utilizarii acestui laptop. Ca si marimi, avem de-a face cu cifrele normale, nefiind un model subtire, dar nici unul foarte gros, acesta intrand cu succes in standardele zilelor noastre, standarde impuse cu succes de cei mai mari producatori, tastatura fiind una de tip clichet, destul de silentioasa la apasare, insa, placuta in acelasi timp, aceasta fiind foarte confortabila chiar dupa un timp indelungat de utilizare.

Ca si specificatii tehnice, avem de-a face cu un model de procesor nu foarte recent, fiind vorba despre modelul Intel Core i3-4005U, model de procesor lansat la sfarsitul anului 2013, fiind un procesor de tip dual-core, acesta fiind tactat la 1.7 GHz, in timp ce, din punct de vedere al placii video, avem de-a face cu o placa video, tot din partea Intel, fiind vorba de modelul HD Graphics 4400, aceasta placa, insa, fiind folosita doar in momentul cand placa video dedicata nu ruleaza, si anume, atunci cand ascultam muzica sau navigam obisnuit pe internet. In momentul cand rulam filme full HD, si jocuri ceva mai solicitante, va intra in functiune automat modelul de placa video Nvidia GeForce 920M, o placa ce are sub capota o memorie de 2GB. Iti recomandam acest laptop cautand pe google laptopuri ieftine.

In concluzie, modelul Asus X555LJ-XX741D este unul foarte fiabil, acesta putand fi folosit cu succes atat in mediul business, dar si pentru cei ce doresc sa il foloseasca pentru vizionarea filmelor full HD, sau pentru jocuri lansate cu ceva timp mai in urma.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 6 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply