Laptop Asus X555LJ-XX021D – usor si bun

January 16, 2016 | Author: | Posted in CALCULATOARE, Hardware

Modelul de laptop Asus X555LJ-XX021D este un gadget ce se orienteaza mai mult spre partea de multimedia, avand niste specificatii tehnice de ultima generatie, designul acestuia fiind unul business, el mai fiind si foarte fiabil. Astfel, designul minimalist, dar totodoata modern, liniile acestuia simpliste fiind completate cu perfectiune de finisajul alb mat, acesta oferind un aspect mai mult premium. De altfel, si carcasa acestia este una cu un aspect placut, fiind fabricata din plastic de o calitate foarte ridicata, aceasta rezistand cu succes la anumite accidente si zgarieturi, de altfel, acesta este bine imbinat, fiind solidat.

Modelul Asus X555LJ-X021D este unul destul de performant pentru a putea fi folosit in conditii precum sarcinile de birou, navigarea pe internet, filme, muzica, si, in anumite cazuri, chiar si gaming. Din punct de vedere al procesorului, avem de-a face cu un model ulta low voltage, fiind vorba de un model din gama Intel Core i, mai exact, modelul i3-5010U, acesta fiind tactat la o putere de 2.1 GHz, acesta mai beneficiind si de tehnologia de Hyperthreading, cea care se comporta ca un model de tip quad-core, astfel, ruland perfect ca si un procesor cu 4 nuclee.

Placa video este una recent lansata de NVIDIA, avand niste performante destul de ridicate, acest model putand rula cu perfectiune filme de tip 4K, ea mai putand fi folosita si in anumite jocuri video, fiind vorba despre modelul de placa video dedicata Nvidia GeForce GT 920M, o placa de 2GB, ce va putea rula, cu ajutorul memoriei RAM de 4GB, jocuri precum: GTA 5, Fifa 2016, CS:GO, Dota 2, LoL, Mafia 2, World of Warcraft, Far Cry 4, Wolfenstein The New Order, Battlefield Hardline.
In concluzie, laptopul Asus X555LJ-XX021D este unul foarte bine conceput, acesta putand fi folosit atat in domeniul business fara probleme, dar si in jocurile video prezentate mai sus, insa, lista este mult mai lunga, putand fi rulate cu perfectiune si anumite jocuri ce vor fi lansate in urmatorul an, totul dovedindu-se placii video si a procesorului Intel Core i3. Cele mai bune laptopuri ieftine le gasesti doar la noi pe site.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 6 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply