Intoarcere in trecut cu o vacanta in Cuba

September 10, 2015 | Author: | Posted in Destinatii turistice

Situata in Nordul Americii centrale, Cuba este o tara insulara in care timpul a incremenit la soare, undeva in anii `50.

Turistii aflati intr-un sejur in Cuba vor descoperi un loc plin de exotism, incarcat inca cu praful unui trecut glorios. O vacanta in Cuba este perfecta pentru toate tipurile de turisti, inclusiv pentru pasionatii de masini de epoca, care vor avea ocazia de a vedea o multime de masini Chevrolet, Cadillac sau Ford produse intre anii 1930 si 1950, care inca functioneaza perfect aici.

Un astfel de sejur in Cuba iti da ocazia de a gusta si cel mai bun rom din lume, romul Havana Club, produs din 1870 de familia Baccardi, dar si cocktailuri precum Mojito, Cuba Libre, Daiquiri, cu gust de anii `50.

Si renumitele trabucuri, produse de fabrica Partagas, pot fi cumparate si savurate direct de la sursa, daca alegi un sejur in Cuba.

Ce sa vizitezi intr-un sejur in Cuba?

Exista o multime de locuri pe care vei avea ocazia sa le explorezi daca pleci intr-o vacanta in Cuba. Daca Varadero este zona destinata hotelurilor de lux si turistilor, capitala Cubei, Havana, este cea care te face sa tanjesti dupa secolul trecut. Un oras potrivit pentru toate felurile de turisti, linistit ziua si plin de viata noaptea, este Havana, unul din locurile pe care ar trebui sa le vizitezi, daca ajungi in Cuba.

Aceasta tara este o destinatie preferata si de o multime de persoane celebre din toate timpurile, iar unul dintre cei care au iubit Cuba este si celebrul scriitor Ernest Hemingway. Poti chiar sa mergi in barurile ce au fost frecventate de acesta, cum sunt El Floridita sau La Bodeguita del Medio.

Daca si tu iti doresti o vacanta de neuitat, atunci apuca-te de cautat oferte pentru Cuba!

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply