In curand lasam SEOMedia.ro – Tipografie digitala & offset

February 4, 2016 | Author: | Posted in Productie, Publicitate

Brasov – 5 februarie 2016 – O mana de oameni care cred ca o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte, au infiintat tipografia SEOMedia Brasov. Daca pana acum ne ocupam doar de online, de astazi ne vom ocupa si de partea de creatie si grafica publicitara in mediul offline.

Tipografia SEOMedia este o tipografie atat digitala (pentru printuri in cantitati mici) cat si offset. Putem realiza orice proiect de la un simplu flyer A6 pana la reviste, brosuri, afise, mape, calendare in format A3+, inclusiv cutii de pizza si cutii de arhivare/indosariere.

Astfel spus, site-ul nostru va fi gata in curand si il puteti gasi la adresa, www.seomedia.ro.

“Calitatea impecabila a imprimarii si rapiditatea executiei vor fi doua dintre avantajele competitive pentru care Tipografia SEOMedia isi va intampina clientii. Orice lucrare, indiferent de cantitate va putea fi livrata intre 24 si 48 de ore de cand clientul si-a dat acordul asupra bunului de tipar.”

Printre clientii care au beneficiat de serviciile tipografie se numara: Autoliv, Pizza …, NCSS Group, Scoala nr. 5 si 30 din Brasov, 4Pizza Brasov, Clubul de autoaparare SDefense din Brasov etc.

Compania a fost infiintata in 2008, la Brasov, si a fost punctul de plecare al grupului SEOMedia, iar astazi am ajuns in momentul in care am infiintat si Tipografie SEOMedia.

 

tipografie brasov seomedia

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 11 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply