Helinick.ro – Sisteme de sonorizare si adresare publica pentru evenimente reusite

March 12, 2018 | Author: | Posted in Comunicatii, TEHNOLOGIE

Un studiu efectuat de Microsoft a aratat ca oamenii petrec aproximativ 5 ore pe saptamana in conferinte, sedinte, iar la nivel mondial au loc anual 13 miliarde de sedinte, care necesita implicare, efort si sali amenajate cu sisteme de sonorizare si adresare publica, astfel incat toti participantii la intalnire sa poata auzi si intelege ceea ce se discuta.

Poate parea un lucru redundant, dar reusita unei intalniri, fie ca vorbim de conferinte la nivel mondial sau de sedinte intr-o corporatie, depinde in mare masura de locul in care aceasta se desfoasoara si de modul in care fiecare participant reuseste sa-si faca vocea auzita. La propriu.

Imaginati-va o sala cu peste 300 de oameni in care cel care vorbeste la microfon abia poate fi auzit de interlocutorii sai. Nu doar ca intalnirea nu are niciun rezultat, dar mesajul pe care doreste sa-l transmita devine de neinteles sau poate fi inteles cu totul gresit.

Helinick.ro iti spune de ce alegerea unor sisteme de sonorizare si adresare publica performante disponibile aici pentru dotarea unei sali de conferinte face ca jumatate din reusita evenimentului sa fie asigurata.

In primul rand, un sistem de adresare publica performant permite traducerea simultana in mai multe limbi, astfel ca bariera aceasta este din start eliminata, fiecare participant putand sa-si expuna fara restrictii prezentarea sau discursul pregatit.

In al doilea rand, un astfel de sistem ofera posibilitatea de utilizare si a unor echipamente multimedia, astfel incat discursul poate fi simultan sustinut de prezentari video, foto etc.

Dincolo de echipamentul tehnic cu care sala in care conferinta are loc trebuie dotata, detalii care tin de organizare si care trebuie avute in vedere sunt necesare pentru o intalnire de succes.

Ora la care incepe conferinta trebuie respectata cu exactitate, iar punctele de prezentare sau dezbatere trebuie stabilite in prealabil si respectate la minut.

Organizatorul unei astfel de sedinte trebuie din start sa-si propuna un anumit scop, pe care sa urmareasca sa-l indeplineasca in timpul intalnirii respective. Subiectele trebuie abordate punctual, fara detalii inutile, care plictisesc.

La fel de important este ca intalnirea sa se termine la timp, in caz contrar risti ca participantii sa se plictiseasca, iar scopul initial sa fie uitat pe parcurs.

Orice conferinta trebuie sa aiba o problema care se dezbate, iar opiniile in contradictoriu sunt mereu binevenite si trebuie abordate cu diplomatie.

Deseori conferintele devin mult prea formale, iar participantii tind sa neglijeze subiectul principal, pirezandu-se in detalii inutile.

O conferinta reusita va lua in calcul toate aceste aspecte.

Astfel, locatia corespunzatoare, dotata cu un echipament adecvat, alaturi de o planificare riguroasa asigura succesul unei conferinte publice, din orice domeniu de activitate.

Pentru cele mai noi tehnologii de sonorizare si adresare publica acceseaza http://www.helinick.ro/

Cu o vasta experienta pe piata de profil, specialistii firmei iti ofera cele mai bune solutii de sonorizare.

Mai multe detalii gasesti la adresa de mail office@helinick.ro sau la numarul de telefon 021 404 44 44

Serviciile sunt disponibile in intreaga tara, atat in ceea ce priveste asistenta in alegerea sistemului potrivit, cat si in mentenanta lui ulterioara.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 15 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Additional Articles From ‘Comunicatii’