GeniusPos, soft-ul ideal pentru orice cafenea bar sau restaurant

May 31, 2017 | Author: | Posted in DIN ONLINE

Ideea de a deschide un restaurant, un bar sau chiar si o cafenea este una destul de indrazneata in conditiile in care vorbim totusi despre un mediu destul de competitiv. Pe langa acest lucru, lansarea unui astfel de proiect presupune mai inainte de toate realizarea unor investitii destul de mari atat in ceea ce priveste confortul spatiului, precum si tot ceea ce presupune partea software a acestor intreprinderi. In conditiile actuale, foaia si pixul au devenit de-a dreptul demodate si ineficiente, astfel ca o solutie foarte buna in acest sens sunt soft-urile create special pentru administrarea barurilor, cafenelelor sau restaurantelor.

Dupa cum era de asteptat, de-a lungul timpului au aparut o serie de soft-uri care si-au dovedit utilitatea de-a lungul timpului, astfel ca astazi mai toate intreprinderile de acest gen utilizeaza un astfel de soft pentru a-si administra rapid si eficient activitatile. Un soft pentru restaurant foarte bine cotat care poarta denumirea de GeniusPos si pe care il putem obtine de la www.geniuspos.ro, ofera actualmente cea mai larga serie de functionalitati necesare unui bar, restaurant sau cafenele. Iata de ce sa optezi pentru GensiusPos atunci cand te afli in cautarea unui soft pentru restaurant si care sa raspunda cat mai bine necesitatilor tale.

GeniusPos este foarte simplu de utilizat.

Spre deosebire de multe alte soft-uri similare care se regasesc la ora actuala pe piata, GeniusPos a fost creat in mod special pentru a fi simplu de utilizat de catre oricine. Astfel, indiferent daca esti administrator sau un simplu angajat, cert este faptul ca utilizarea acestui program nu iti va da deloc de furca, ba chiar mai mult, toate functiile disponibile sunt extrem de intuitive. Dezvoltatorii au renuntat in totalitate la functiile care erau inutile, astfel ca programul a devenit unul extrem de simplu.

GeniusPos este simplu de configurat.

Unul dintre aspectele problematice ale acestor soft-uri a fost intotdeauna configurarea care era dificila si adesea facea adminstrarea in sine mult mai dificila. GeniusPos in schimb este foarte simplu de configurat in functie de modul in care aranjezi mesele. Acest lucru inseamna ca va fi mult mai usor sa identifici cu exactitate masa de la care se plaseaza o comanda sau se solicita un bon fiscal. Acest aspect reduce semnificativ timpul de asteptare al clientilor, un lucru care este extrem de apreciat de catre orice client. Mai mult decat atat, soft-ul poate fi integrat cu diverse sisteme POS care vor elibera bonuri fiscale foarte rapid.

GeniusPos beneficiaza de suport premium.

Unul dintre marile avantaje ale acestui program este dat de faptul ca beneficiaza de un suport premium. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca vei avea posibilitatea de a lua legatura cu o echipa de experti care vor sta la dispozitia ta 24/7 si iti vor oferi cele mai bune solutii la problemele cu care te confrunti in ceea ce priveste soft-ul pentru restaurant.

GeniusPos este un soft creat special pentru restaurante, cafenele si baruri cu scopul de a facilita intreaga activitate care are loc in cadrul unei astfel de intreprinderi.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply