Firma de securitate BT angajeaza 900 de oameni pentru securitate

April 22, 2016 | Author: | Posted in TEHNOLOGIE

BT Security reprezinta unul dintre cel mai important furnizor de servicii mondial si solutii de comunicatii, in peste 170 de tari. Activitatile principale includ oferirea de servicii de retea la nivel global, servicii locale, nationale si internationale de telecomunicatii pentru utilizatorii sai pentru utilizarea la domiciliu, la locul de munca. 170 dintre posturile vacante sunt pentru ucenici si absolventi care vor fi invatati la Academia BT.

Firma BT Security vrea sa angajeze 900 de persoane pentru a lucra in activitatea de securitate in urmatoarele 12 luni, ca parte a unei unitati majore pentru a proteja consumatorii, intreprinderile si Guvernele de amenintarea tot mai mare a criminalitatii informatice. Agentia BT are in prezent peste 2500 de angajati experti in securitate, avand sucursale in intreaga lume, cu profituri anuale in crestere. Se adreseaza intregii game de consumatori – de la antivirus si control parental care protejeaza familiile in casele lor, pana la sisteme de supraveghere folosite de companiile multinationale, banci si Guverne. Pentru satisfacerea cererii globale care este din ce in ce mai mare, BT doreste sa ia 170 de absolventi si ucenici pe care sa-i invete. Acestia vor fi instruiti in Academia de Securitate BT intr-o serie de domenii, inclusiv securitatea fizica, teste de integrare, de inteligenta emotionala si de managementul riscului, operatiunilor de securitate si vanzari. De asemenea, BT va participa la o competitie „razboi-joc” pentru a identifica cele mai bune talente. Concurentii vor lua parte la diferite simulari si vor observa cine detine cele mai puternice abilitati de securitate cibernetica.

In timp ce majoritatea posturilor vor fi in Regatul Unit, BT, este in cautarea de specialisti de securitate in Europa, America, Orientul Mijlociu si Asia. BT doreste sa ramana in prima linie in securitate, prin angajarea celor mai bune talente.

Scopul lor este de a folosi puterea comunicatiilor pentru a face o lume mai buna.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 33 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply