Ferestrele cu geam termopan PVC una dintre cele mai populare alegeri

June 19, 2016 | Author: | Posted in Constructii

Termopanele reprezinta un rol important al unei constructii,deoarece este raspunzatoare in cea mai mare parte de confortul termic si fonic al unei locuinte. Alegerea acestui sistem de tamplarie trebuie facuta cu o foarte mare atentie, pentru ca avantajele sa fie multiple. Un alt aspect demn de retinut atunci cand vorbim despre geam termopan este acela ca atunci cand alegeti tipul de tamplarie sa tineti cont de faptul ca 40% din caldura ce se afla intr-o incapere se pierde prin geamuri.

Securit International va pune la dispozitie o gama de ferestre cu geam termopan pe care sa le incorporati in casele dumneavoastra si sa va bucurati de caracteristicile si avantajele superioare cu mult peste ceea ce se gaseste la ora actuala pe piata. Intrati pe site-ul nostru www.securitinternational.ro unde puteti vedea tipurile de ferestre pe care le comercializam. Intre timp vom vorbi putin despre caracteristicile pe care le prezinta dar si despre cate beneficii aduc cu sine.

Caracteristicile termopanelor PVC

Un alt element caracteristic pentru geam termopan este acela ca indiferent de tipul de profil ales (PVC sau aluminiu) nu este pusa in pericol sanatatea oamenilor si nici a mediului inconjurator fiind reciclabil 100% iar inca un plus, este ca durabilitatea oricarui model de geam termopan este apreciata la peste 25 de ani. Daca aceste sisteme de geam termopan sunt utilizate si intretinute corespunzator atunci sunt toate sansele sa se ajunga la astfel de termene demne de apreciat.

Pentru constructiile rezidentiale este recomandat sa se utilizeze geam termopan din PVC care au un coeficient termic ce variaza intre 1,4 W/ m2K – 1,1 W / m2K. Acest coeficient variaza in functie de cate camere are profilul de geam termopan. Cu cat este mai mare cu atat transferul este mai mic.

Alte calitati care se remarca la profilele de geam termopan din PVC este rezistenta deosebita la incendii, durabilitatea, rezistenta la actiunea unor substante chimice precum acizii sau bazele, rezistenta sporita fata de factorii de mediu.

Beneficii si alte aspecte privind ferestrele cu geam termopan

Mai mult de atat, profilele de geam termopan din PVC sunt supuse la o serie de teste in care se demonstreaza rezistenta la uzura fizica inainte de a fi date spre vanzare. Aceasta rezistenta face ca ferestrele termopan sa isi pastreze calitatile precum culoarea si proprietatile fizice.

Materialul din care este facut profilul de geam termopan contine aditivi care anuleaza tendinta de deformare in timp a profilului, respectiv imbatranirea sau ingalbenirea profilelor din cauza expunerii la soare. Pentru a asigura un confort sporit spatiului de locuit ferestrele din geam termopan trebuie sa prezinte o permeabilitate cat mai mica.

De asemenea aceste ferestre cu geam termopan au un indice de atenuare fonica de pana la 45 dB, asigurand o protectie fonica ridicata.

Securit International furnizorul dumneavoastra de ferestre de inalta calitate si durabile

Cu siguranta atunci cand vine vorba despre alegerea tipului de tamplarie pe care sa il incorporati in casele dumneavoastra, pe lista dumneavoastra se afla durabilitatea, rezistenta si capacitatile extraordinare pe care vi le pot oferi.

Pentru a beneficia de ferestre cu geam termopan de inalta calitate si durabile nu trebuie decat sa ne contactati sau sa intrati pe site-ul nostru www.securitinternational.ro unde veti gasi toate informatiile necesare.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 15 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply