Dispozitivul Xplova X5, primul calculator de ciclism profesionist

May 20, 2016 | Author: | Posted in TEHNOLOGIE, TIMP LIBER

Acer Xplva X5 a prezentat noul sau dispozitiv X5 pentru impatimitii de ciclism profesionist, primul dispoziiv care da oportunitatea de a crea videoclipuri pe traseele parcurse. Asadar, Acer Xplova X5 este dotat cu aparat de fotografiat si camera video cu unghi larg pentru a surprinde imagini din voiaj. O imbinare de algoritmi inteligenti permit captura automata de trei secunde, pe baza unor parametri prestabiliti, cum ar fi: viteza, ritmul cardiac, coordonatele sistemului de navigatie prin satelit sau atractiile turistice de pe traseu. Iubitorii de ciclism poate inregistrari video si manual, in afara de a copia sau de a selecta pana la opt videoclipuri cu rezolutie 720 pixeli intr-o singura secventa, acesta poate fi postat pe site-urile de socializare pentru a le arata si cunoscutilor.

De asemenea, Xplova X5, permite corectarea diverselor tipuri de informatii despre calatorie, cum este viteza, cadenta pedalarii, ritmul cardiac, datorita inglobarii tehnologiei de retea fara fir ANT + senzori, precum si inserarea unui ecran color care permite vizualizarea acestora, chiar si in lumina soarelui. Dispozivul Xplova X5 are si functia de indrumare inteligenta Sign care este responsabila de sincronizarea si de pastrarea rutelor preferate de biciclisti. Functia mai permite utilizatorilor accesul la informatii sigure si detaliate in ceea ce proveste traseele turistice, cum ar fi distanta pana la urmatorul popas, locatia, inaltimea sau lungimea pantelor. De asemenea, biciclistii profesionisti sau biciclistii amatori pot descarca rute din lumea intreaga care au fost impartasite de alti biciclisti ai comunitatii.

Totodata, sistemul X5 este creat pentru a lucra cu retele de date 3G. Astfel, Xplova X5 poate fi conectat si la laptop sau poti introduce codurile de acces de la sistemul de automatizari porti, de la videointerfoane, interfoane, poate memora zilele de nastere sau alte activitati pe care trebuie sa le faci si iti aduce aminte. Deoarece este creat pentru utilizare externa, are o baterie reincarcabila ce permite folosirea acestuia timp de 16 ore in continuu.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 33 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply