Descopera lumea celor mai frumoase carucioare sport – Ajutoare de nadejde pentru mamicile active

March 11, 2018 | Author: | Posted in Pentru copii

Pentru orice mamica devine o adevarata provocare sa aleaga un carucior potrivit pentru copil. Cu atatea modele care se gasesc pe piata: carucioare sport clasice sau cu landou, multifunctional si multe altele, nici nu stii care este cel mai potrivit pentru copilul tau.

Inca de la inceput trebuie sa stii ca a cauta cel mai bun carucior pentru bebelusi este un termen mult prea vag pentru a putea incepe cautarile. Stilul tau de viata este deosebit de important pentru a putea gasi acel model potrivit.

Motivele pentru care carucioarele sport reprezinta o alegere potrivita

Mai ales daca stii despre tine ca ai un stil de viata activ, dupa nasterea bebelusului in mod clar nu vei dori sa schimbi acest aspect.

Modelele sport disponibile in magazinul online CarucioareDeCopii.ro sunt foarte potrivite pentru mamicile active care intotdeauna prefera sa fie mereu in miscare.

Carucioarele sport reprezinta o alegere deosebit de potrivita din mai multe motive:

  • Au o greutate redusa, sub 10 kg care permit o manevrare usoara;
  • Fiind din categoria carucioarelor moderne au foarte multe dotari pe care le gasiti si la alte modele;
  • Desi sunt concepute pentru copii care pot sta in sezut exista modele care se pot inclina si utiliza si in cazul copiilor mai mici;
  • Dotarile caruciorului sport permit sa fie utilizat in fiecare zi oferind mamicii o lejeritate deosebita.

Insa, atunci cand se alege un model de carucioare sport, nu conteaza numai aspectul estetic, ci si functiile pe care le detin sau facilitatile pe care le creeaza.

Nu trebuie omis faptul ca mamica este cea care manevreaza caruciorul, drept urmare ei trebuie sa ii fie usor sa il utilizeze.

Pe de alta parte, este important si confortul oferit bebelusului pentru ca astfel plimbarea va fi mai placuta si nu va trebui sa intrerupeti nici una dintre activitatile intreprinse.

Chiar si cei mai ocupati parinti vor aprecia avantajele pe care le ofera un astfel de carucior. Mai ales pentru ca poate sa fie folosit indiferent de conditiile existente, reprezinta o solutie ideala pentru parintii care adora sa faca plimbari lungi in natura sau sa faca miscare.

Poate sa fie utilizat inca din primul an de viata, fiind usor de manevrat si de dimensiuni reduse.

Va asteptam comenzile, dar sa ne si vizitati la showroom unde veti gasi cele mai moderne modele de carucioare.

Parintii au acuma toate motivele pentru care sa nu renunte la nimic din ceea ce inseamna stil de viata propriu intrucat cu aceste modele de carucioare in mod clar este posibil sa faceti tot ceea ce va trece prin minte.

Moderne, ergonomice, usor de manevrat si potrivite pentru copii din toate punctele de vedere sunt un aliat de nadejde pentru parintii activi si dornici de miscare in fiecare zi.

Modelele de carucioare sport pot sa fie vizualizate de mamici pe website-ul magazinului online Carucioaredecopii.ro

Pentru mai multe informatii si sa vizualizati modelele de carucioare disponibile puteti utiliza si datele noastre de contact:

  • Telefon: 0723 666 005
  • E-mail: contact@carucioaredecopii.ro
  • Adresa Showroom: Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 181A, sector 6, Bucuresti

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 15 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply