De ce trebuie sa tinem cont atunci cand alegem usa de la intrare?

October 10, 2015 | Author: | Posted in Amenajari

O locuinta completa este visul oricaruia dintre noi, insa pana a ajunge la aceasta etapa va trebui in primul rand sa ne asiguram ca facem cele mai bune alegeri pentru locuinta noastra. Locuinta este de departe una dintre cele mai importante achizitii pe care le facem de-a lungul unei vieti, astfel ca trebui sa ne asigurm ca orice element aditional pe care il achizitionam este intocmai pe gustul nostru. Dintre cele mai importante elemente insa, va trebui sa ne oprim pentru cateva clipe asupra usilor, capitol care pare sa ne dea mari batai de cap atunci cand trebuie sa facem alegerile de rigoare.
Alegerea usilor, indiferent ca facem referire la cele de interior sau exterior reprezinta o etapa importanta, insa deloc usoara avand in vedere ca astazi avem la dispozitie o varietate impresionanta de modele, culori si stiluri pentru care putem opta si pe care le putem astazi regasi si in cadrul unor companii precum Holzer Tehnic. Iata insa cateva sfaturi utile pe care le puteti avea in vedere atunci cand alegeti usile locuintei.
Chiar daca in general suntem tentati sa luam in calcul doar aspectul pe care il au usile, va trebui de aceasta data sa punem acest aspect pe un plan secundar si sa ne indreptam atentia spre functionalitatea usilor, astfel incat sa putem beneficia de toate avantajele unei usi alese corespunzator. Dintre cele mai importante functionalitati, trebuie intr-o prima etapa sa ne asiguram de gradul de rezistenta al acesteia. Este inutil sa alegem o usa construita dintr-un material putin rezistent doar pentru ca arata intr-un anume mod. In acest sens, va recomandam sa alegeti un material precum lemnul stratificat, material care intretinut corespunzator, poate rezista fara probleme la conditiile nefavorabile de mediu cateva decenii.
Un alt aspect deosebit de important este gradul in care usa reuseste sa ne ofere izolarea termica si fonica de care avem nevoie. Pe langa rezistenta, usa trebuie sa fie unul dintre cei mai buni izolatori a-i locuintei. Statistic vorbind, aproximativ 40% din caldura se pierde prin intermediul usilor si a-l ferestrelor, astfel ca va trebui fara indoiala sa luam in calcul si masura in care ne este oferita aceasta functionalitate inainte de a alege o usa la intamplare.
Modul in care arata usa este de asemenea un aspect deosebit de important avand in vedere ca usile sunt primele elemente cu care intram in contact ori de cate ori pasim pragul unei locuinte. Pentru a face alegerea mai usoara la acest capitol, va recomandam sa incercati sa adaptati culoarea usii la elementele din imediata vecinatate a acesteia, astfel incat sa se creeze un acord cromatic exceptional.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply