De ce sa alegi gardul electric de la Evolutiadan?

October 10, 2015 | Author: | Posted in CUMPARATURI

Indiferent ca sunteti un fermier cu experienta sau va aflati pur si simplu la inceput de drum, cu siguranta aspectul prioritar intr-o prima etapa este cel cu privire la protectia fermei. De-a lungul timpului s-au utilizat o serie de instrumente care sa asigure o buna protectie a perimetrelor unei ferme, de departe cea mai utilizata fiind aplasarea unui gard din lemn. Aceasta metoda insa nu mai este la fel de practica daca luam in calcul faptul ca fara o intretinere periodica corespunzatoare, va fi necesar sa inlocuim segmente intregi de gard. In acest sens insa, gardul electric vine ca o solutie veritabila de protectie avand in vedere nenumaratele avantaje pe care le are.
Multi fermieri evita sa utilizeze gardul electric considerand ca acestea presupun un cost mult prea mare, insa in esenta gardul electric este mai mult decat accesibil astazi, devenind aproape indispensabil pentru orice ferma moderna. Cu toate ca pentru multi dintre fermierii din tara noastra acest tip de gard ramane unul destul de controversat in ceea ce priveste modalitatea de functionare si sanatatea animalelor care traiesc in aceste perimetre, multi dintre acestia utilizeaza astazi gard electric de la www.evolutiadan.ro, sporind astfel nivelul de protectie al feremelor. Pe langa avantajele expuse mai sus, iata alte cateva avantaje pe care le aveti in moemntul in care decideti ca este moemntul pentru o schimbare radicala in ceea ce priveste modalitatea de protectie a unor perimetre.
Spre deosebire de gardurile din lemn sau sarma ghimpata, gardul electric nu vatameaza in vreun mod anume animalele din cadrul fermei. Cu toate ca multi fermieri considera inca faptul ca socurile emise de acestea sunt puternice, in esenta socul unui gard electric este de o intensitate redusa si de scurta durata, avand ca si scop principal educarea animalelor din perimetrul respectiv. Nu putem insa spune acelasi lucru despre gardurile conventionale care vatameazala propriu animalele.
Gard electric – Evolutiadan.ro

Pe termen scurt, gardurile conventionale par o varianta mai accesibila, insa, pe termen lung cu siguranta vom ajunge la concluzia ca gardurile electrice sunt de departe cele mai potrivite vriante pentru fermele moderne. Un gard din lemn spre exemplu trebui intretinut corespunzator, altiminteri inlocuinrea acestuia ne va pune in situatia de a scoate sume importante din buzunar pentru a ne bucura din nou de eficienta lui.
Instalarea gardului electric este de asemenea mult mai putin costisitoare avand in vedere ca gardul electric necesita un numar mult mai mic de stalpi avand in vedere ca trebuie amplasati la distante considerabile unul de celalalt. Intretinerea acestuia nu trebuie sa se faca periodic, avand in vedere ca acesta este facut sa reziste si in conditii de mediu mai putin prielnice.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply