Cum trebuie sa facem curatenie in mod corespunzator?

October 31, 2015 | Author: | Posted in CASA SI FAMILIE, CUMPARATURI

Igienizarea locuintei reprezinta fara indoiala una dintre cele mai importante activitati pe care in general le facem saptamanal dar care nu am putea spune ca se afla tocmai pe lista noastra de preferinte. Curatenia presupune rabdare nemarginita, dar si instrumente de lucru potrivite. In general, la capitolul instrumente, cu siguranta fiecare dintre noi dispune de cateva elemente de baza precum un aspirator, o carpa de praf sau un mop. Greseala pe care o facem insa de multe ori este aceea de a realiza aceast proces de igienizare necorespunzator si extrem de dezordonat, astfel ca mereu avem tendinta de a asocia curatenia cu o adevarata bataie de cap.
Pentru a putea face insa o curatenie ca la carte, va trebui fara indoiala sa avem in vedere faptul ca trebuie sa dispunem de o serie de produse pentru curatenie pe care le putem achizitiona si din magazine precum www.clinit.ro. In cele ce urmeaza, va vom oferi cateva sfaturi utile pe care le puteti avea in vedere atunci cand alegeti sa va igienizati corespunzator locuinta.
Primul pas pe care trebuie sa il facem inainte de a incepe intregul proces de igienizare, este acela de a ne organiza inca de la inceput intreaga activitate in mod corespunzator. Cu alte cuvinte, alegeti o zi in care sunteti relaxata si in care sunteti dispusa sa faceti acest lucru. Retineti faptul ca nu este obligatoriu sa terminati curatenia intr-o singura zi, astfel ca puteti incepe cu incaperile care ridica cele mai multe probleme si anume baia si bucataria. Asigurati-va ca aveti la indemana toate solutiile necesare. Evitati sa incercati sa o terminati intr-o singura zi daca nu va permite timpul pentru ca s-ar putea ca rezultatul final sa nu fie tocmai cel la care sperati.
In cazul in care nu dispuneti de produse de curatenie profesionale, recomandarea noastra ar fi sa aveti in vedere ca pe viitor sa va achizitionati un aspirator puternic, o carpa de praf care nu il imprastie pe acesta prin intreaga locuinta, precum si variate produse pentru curatare special destinate pentru toate tipurile de suprafete.

Produse de curatenie – Clinit.ro

Evitati sub orice forma sa va implicati activ si in alte activitati. Cu alte cuvinte, nu gatiti simultan sau nu vorbiti la telefon in timp ce igienizati locuinta. In aceste conditii, puterea noastra de concentrare scade astfel ca intregul proces de igienizare se va transforma fara doar si poate intr-o reala bataie de cap.
Toate acetse mici detalii, precum si o organizare corespunzatoare a acestei activitati cu siguranta va vor determina sa deveniti mult mai producativa atunci cand vine vorba despre curatenie.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply