Cum sa gasiti cea mai buna varianta de inchirieri auto Bucuresti

January 16, 2016 | Author: | Posted in Inchirieri

Daca pana in ultima perioada nu multe persoane erau familiarizate cu termenul de rent a car Bucuresti, acesta a devenit popular in ultimii ani datorita mediatizarii acestor societati care ofera servicii de inchirieri masini. Principalii clienti ai firmelor de inchirieri auto Bucuresti ii reprezinta turistii straini care calatoresc in Romania si firmele locale care nu detin parcuri auto proprii. Daca intentionati sa colaborati cu o agentie de inchirieri auto trebuie sa urmati cateva sfaturi care va vor conduce catre alegerea celei mai bune variante. In primul rand pentru a putea alege o masina de inchiriat, trebuie sa consultati site-urile web ale companiilor de inchirieri auto Bucuresti. Sau puteti sa va deplasati catre sediul acestora si acolo puteti viziona flota auto si puteti afla toate detaliile stipulate in contractul de inchirieri masini.
Cautati cea mai buna oferta
Pe internet exista o multime de site-uri de prezentare, verificati mai multe dintre acestea si comparati preturile. Costurile pot fi calculate online cu ajutorul formularului de comanda. Incercati sa alegeti cea mai buna oferta care se incadreaza in bugetul dumneavoastra. Preturile pentru aceste servicii se calculeaza in functie de perioada de inchiriere, in general daca veti opta pentru mai multe zile, costurile vor fi mai scazute. Cel mai bine ar fi sa rezervati masina cu cateva saptamani inainte, astfel veti fi sigur ca o sa platiti cel mai mic tarif. In afara de costul zilelor de inchiriere trebuie sa mai luati in calcul si pretul garantiei. Depozitul sau garantia este o taxa care este perceputa de majoritatea societatilor de inchirieri masini in momentul semnarii contractului. La predarea autoturismului, garantia va este returnata in totalitate daca masina este adusa fara ca aceasta sa prezinte avarii produse din vina dumneavoastra, deci veti avea inca un motiv in plus sa conduceti prudent. De obicei contractele de inchirieri masini se completeaza in prezenta clientului care are obligatia sa prezinte firmei de inchirieri auto documentul de identitate si permisul de conducere in original. Dupa ce ati ales agentia de inchirieri masini Bucuresti, inainte de a va urca la volanul masinii ar fi bine sa tineti cont de cateva sugestii.
Conducetri prudent.
In Romania mai mult de 20 de mii de persoane isi pierd anual viata in accidente de circulatie, cauzate in special de viteza excesiva si de neatentia la volan. Inainte sa va urcati la volanul masinii, trebuie sa va puneti obligatoriu centura de siguranta, aceasta poate fi utila in cazul unui accident. Daca veti calatorii cu un copil cu varsta de pana la 5 ani, montati scaunul special pentru acesta. Daca nu detineti unul, companiile de inchirieri masini Bucuresti va pot pune la dispozitie contra cost.
Respectati viteza regulamentara
Pe drumurile publice din Romania, in interiorul localitatii, limita de viteza este de 50 de km pe ora. Pentru a evita evenimentele neplacute din trafic ar fi bine ca aceasta sa fie respectata, in plus veti evita si o eventuala amenda de radar sau retinerea permisului de conducere. In ultimii ani pe drumurile din Romania, politia rutiera a montat si radare fixe, acestea va pot inregistra viteza si vor trimite catre agentia de inchirieri auto amenda, aceasta la randul sau o va trimite catre dumneavoastra. Pentru a evita aceste situatii neplacute conduceti prudent si respectati cu strictete regulile de circulatie si viteza regulamentara.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply