Cum iti faci timp sa studiezi pentru examenul teoretic de permis?

October 1, 2015 | Author: | Posted in Auto

Examenul teoretic de permis este considerat de multi viitori soferi chiar mai dificil decat partea practica. Motivul pentru care aceasta sectiune a examenului este considerata atat de dificila are de-a face de multe ori cu slaba pregatire a examinatilor. Cei mai multi doritori de permis au auzit de eficienta pregatirii completand chestionare auto online, insa nu toti profita de aceasta optiune. Daca pentru pregatirea practica, cele 30 de ore cu instructorul sunt obligatorii, pentru pregatirea teoretica orele de curs nu sunt aproape niciodata destule. Lasati sa invete singuri, doritorii de permis se lovesc invariabil de aceeasi problema, lipsa de timp.

Lipsa de timp pentru a completa chestionare online este intr-adevar o problema? Sau doar o scuza?

www.ODAT.ro a realizat un top cu cele 3 motive principale pentru care doritorii de permis nu au timp sa invete si modurile in care aceste probleme pot fi rezolvate.

1. Ore lungi de lucru.

Job-ul este unul dintre motivele cel mai adesea invocate de persoanele care dau vina pe lipsa timpului pentru nereusita la examenul auto. Chiar si serviciile care promoveaza orele suplimentare trebuie sa includa, obligatoriu, ora de masa.

Daca pachetul pentru pranz este facut de acasa, in pauza de masa viitorii soferi pot profita de timpul liber pentru a studia. Nu este nevoie sa aiba cartile de legislatie asupra lor, un smartphone sau o tableta sunt suficiente pentru a accesa site-uri de chestionare drpciv online, o metoda extrem de eficienta de studiu.

2. Facultatea

Studentii motiveaza ca nu pot invata pentru ca se afla in sesiune sau pentru ca pierd mult timp la cursuri. Intr-un fel, este ciudat ca tocmai studentii, care sunt atat de obisnuiti cu parcurgerea unei cantitati mari de informatie intr-un timp scurt sa se lege de scuza lipsei de timp.

In realitate, problema studentilor este tocmai obisnuinta de a invata exact “inainte de sesiune”. In ceea ce priveste examenul auto, este aproape imposibil ca toata informatia sa fie retinuta in doar o zi sau doua inainte de examen. Completarea periodica a chestionarelor auto online este o metoda mult mai buna de a spori sansele de reusita.

3. Lipsa accesului la internet

O alta varianta a problemei cu lipsa de timp este cea cu lipsa de acces la internet. Cei care invoca lipsa de conexiune la internet motiveaza intotdeauna ca nu au avut timp sa viziteze prietenii care au internet pentru a putea rezolva teste online. Pentru cei care detin smartphone-uri, vizita la prieteni nu este singura metoda de a accesa internetul atunci cand cel de acasa nu este disponibil (sau nu exista). Cele mai multe optiuni de internet de la retelele mobile au preturi accesibile pentru aproape oricine.

In plus, locul in care iei masa, statia de metrou sau terasa la care te opresti cu prietenii pentru o bere au aproape sigur semnal WiFi. Poti completa un chestionar in pauzele dintre discutiile cu prietenii sau intre doua inghitituri.

Lipsa de timp este o scuza de cele mai multe ori. Examenul auto este unul dintre cele mai serioase examene cu care ne confruntam in viata de adult si este normal sa fie dificil pentru ca de pregatirea soferilor depinde siguranta in trafic.

Completarea de chestionare auto nu este doar o metoda de a studia pentru un examen, este si timp investit in siguranta proprie si siguranta celorlalti participanti la trafic.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply