Cum combinam optimizarea SEO cu campaniile PPC?

April 5, 2015 | Author: | Posted in Promovare website, Publicitate online

Cand vine vorba despre imbunatatirea strategiei de marketing majoritatea utilizatorilor folosesc fie SEO fie PPC. Desi ambele sunt eficiente separat, aduse impreuna ar putea imbunatati cu mult procesul.
Prin SEO se obtin rezultate de lunga durata iar prin PPC se obtin rezultate imediate.
Asadar, e nevoie de o combinatie sistematica prin care punctele forte ale celor doua sa fie aduse la un loc.

google-adwords-ppcCampaniile de PPC sunt cele mai eficiente atunci cand au grupuri de reclame legate de cuvinte cheie care trimit vizitatorii spre paginile tinta. Dupa aceasta, contul de Adwords trebuie legat prin link de Google Analytics. Acesta iti va genera statistici ce va duce la o cunoastere a situatiei cumparatorilor.

In primul trebuie sa iti instalezi un PPC care iti va trimite vizitatorii pe cele mai importante pagini. Ii poti redirectiona si pagina principala,insa nu vei avea la fel de multe informatii legate de cumparatorii tai.

In al doilea rand e nevoie de alegerea unor cuvinte cheie relevante. Inainte de asta e nevoie de Adwords Keywords Analysis . Cu ajutorul acestei aplicatii poti afla cu usurinta care sunt preferintele pietei si la ce notiuni reactioneaza mai repede publicul tinta .

Un dezavantaj l-ar putea constitui resursele financiare, de vreme ce nu toata lumea isi poate plati astel de campanii. In schimb, trebuie sa licitezi mereu pentru propriul brand. Asta duce la existenta unei alte liste oferita de SERP. Analiza oferita de ei iti ofera diua avantaje : brandul tau va avea o valoare mai mare si iti creste siguranta si increderea cumparatorilor .
Click-urile pe sursele organice pot fi mai mici, insa per total vei primi mai multe vizite iar scorul CTR va fi mai mare de asemenea.

In plus, CPC-ul e unul redus iar cu cat e mai vizitat site-ul cu atat castigul va fi mai mare.
Colaborarea dintre SEO si PPC creste valoarea traficului . Tot ce trebuie sa faci este sa targetezi publicul tinta si ce cuvinte cheie il poate atrage. Foloseste PPC-ul pentru ati promova SEO-ul.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 11 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments (2)

  1. victorash

    Eu campaniile Adwords le fac dupa aproximativ 3 luni de zile, timp in care ma ocup de SEO (putin, cat sa nu fiu penalizat). Amandoua merg foarte bine mana-n mana, daca sunt facute cu cap si fara a irosi bugetul aiurea.

  2. Admin

    Da, depinde de cum alegi strategia de marketing si bugetul disponibil.

Leave a Reply