Cum alegi o incaltaminte de ploaie ?

August 21, 2017 | Author: | Posted in Copii

Pentru fiecare copil incaltamintea are un rol, cu atat mai important cu cat comoditatea sa ii este marita prin fiecare pereche de papuci pe care o poarta. Astfel ca, o data cu venirea fiecarui anotimp, trebuie sa ii alegi cea mai potrivita pereche de incaltaminte, doar asa sanatatea copilului tau este marita, iar comoditatea cu care umbla este asigurata intr-o proportie mare.

De aceea, in cazul toamnei in special, atunci cand vremea ploioasa isi face aparitia, trebuie sa ii alegi cea mai potrivita pereche de incaltaminte, in caz contrar ii vei putea pune sanatatea in pericol. De aceea, in randurile care urmeaza ti-am pregatit un mic ghid, despre cum sa alegi o incaltaminte de ploaie pentru copilul tau si care sa il avantajeze din toate punctele de vedere.

In primul rand, trebuie sa ai in vedere faptul ca, preturile incaltamintei de calitate de multe ori sunt mai mari, insa nu este o regula in acest sens. Incearca sa te axezi pe o pereche care sa-ti inspire in primul rand calitate din punct de vedere al pretului, insa fii atent si la celelalte aspecte mentionate putin mai jos, fapt care a fost recomandat tocmai de parintii copiilor care au achizitionat incaltaminte de ploaie.

In continuare, fii atent si la materialul din care aceasta incaltaminte a fost creata. De aceea, fii atent la acest aspect, materialele recomandate fiind pielea si cauciucul in cazul cizmulitelor. Astfel, orice alt material, este total neavantajos pentru copilul tau, de aceea incearca sa eviti achizitionarea incaltamintei de ploaie din materiale sintetice, deoarece nu va avantaja deloc copilul in timpul in care le poarta.

Chiar si marimea lor este foarte importanta, fapt care a fost asigurat tocmai de parintii care au o experienta destul de mare cu acest tip de incaltaminte. Ceea ce este foarte important referitor la incaltamintea de ploaie a copiilor, face referire tocmai la faptul ca, piciorul copilului nu trebuie sa alunece in fata sau in spate, ingreunandu-l astfel in timpul mersului. Astfel, daca copilul are sub 7 ani, atunci cu siguranta il va deranja in timpul mersului iar in timp, acesta ii va fii afectat intr-o proportie mare.

Iar ca si un ultim aspect, al incaltamintei de ploaie a copiilor, face referire tocmai la tipul sau. In ceea ce priveste acest aspect al incaltamintei, tine cont de locul in care copilul ii va purta, si cu ce ocazie. Astfel, daca este vorba de iesiri in oras, mers la scoala sau orice alta activitate care presupune un procent mic de eleganta, pune accent pe o incaltaminte de ploaie din piele care sa il avantajeze in timpul purtarii sale. In schimb, daca copilul va folosi incaltamintea la joaca achizitioneaza una de cauciuc, de tipul cizme, si care ii sunt foarte avantajoase pentru a nu se uda la picioare.

Concluzie

Astfel, daca ai si tu un copil, si vrei sa ii cumperi o incaltaminte de ploaie, tine cont de toate aceste sfaturi, ele fiind extrem de importante pentru orice micut, mai ales ca ele sunt date de catre tocmai parintii altor copii si care au trecut prin tot acest proces. Noi va recomandam incaltamintea de la Pantofiorul Fermecat, pe care o puteti gasi pe site-ul https://www.pantofiorulfermecat.ro/ .

 

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 5 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply