Cum alegi imprimanta de coduri de bare perfecta pentru afacerea ta?

October 10, 2015 | Author: | Posted in CUMPARATURI

Tehnologia avanseaza intr-un mod vertiginos iar acest lucru cu siguranta nu mai reprezinta un secret pentru noi in conditile actuale. Indiferent ca vorbim despre tablete industriale, imprimante de coduri de bare sau alte device-uri care au revolutionat modul in care avem astazi acces la mobilitate, toate acestea reprezinta astazi un avantaj real pentru orice fel de intreprindere. Dintre toate cele enumerate mai sus insa, imprimantele destinate printarii codurilor de bare pare sa fie una dintre obiectele indispensabile pentru activitatea companiilor industriale, fapt pentru care am decis sa va oferim cateva sfaturi cu privire la alegerea celei potrivite pentru afacerea dumneavoastra.

Alegerea unei imprimante de coduri de bare potrivita poate parea o actiune banala intr-o prima etapa, insa odata pusi in situatia de a alege una robusta si functionala, s-ar putea sa ne trezim pusi in fata unei provocari reale. Imprimantele de coduri de bare pot fi astazi achizitionate de la magazine de specialitate precum www.idmag.ro la cele mai avantajoase preturi. Iata insa cateva aspecte deosebit de importante pe care trebuie sa le luati in calcul in momentul alegerii unei astfel de imprimante.

La ora actuala exista numeroase imprimante de coduri de bare fiecare in parte dispunand de functiii diferite, dintre care enumeram imprimantele termice, imprimantele mobile si respectiv imprimantele industriale. Inainte de a alege o imprimanta la intamplare, este necesar sa avem in vedere mediul in care urmeaza sa utilizam respectiva imprimanta. In cazul in care mediul este unul mai dur si in care conditiile de mediu nefavrabile sunt adesea un factor neprielnic pentru echipamentele tehnice, va recomandam sa aveti in vedere alegerea unei imprimante industriale sau a uneia termice avand in vedere ca acestea dispun de un grad de robustitate extrem de ridicat.

 

Imprimante industriale – Idmag.ro

In cazul in care activitatea industriala este strans legata de mobilitate, unica solutie viabila pe care o avem la indemana este imprimanta mobila. Spre deosebire de celelalte tipuri de imprimante expuse mai sus, acestea insa dispun de anumite limitari in ceea ce priveste volumul printarii. Acestea ne ofera mobilitatea necesara, insa cu greu pot face fata unui mediu industrial in care este necesar eliberarea unui numar mare de etichete. Adesea, acest tip de imprimante sunt tilizate de catre agentii de vanzari sau de catre curieri pentru ca le dau posibilitatea de a elibera tot soiul de chitante direct la fata locului.

Un alt aspect pe care va trebui sa il luam fara indoiala in calcul este costul general al utilizarii acesteia. Este lesne de inteles faptul ca pe langa pretul de baza al unei imprimante va trebui simultan sa avem in vedere si elementele necsare functionarii acesteia, precum hartia de printare sau tonerul. In plus, periodic trebuie sa ne asiguram de buna functionare a acestora, aspecte care de asemenea pot insemna costuri aditionale.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply