Condusul unei masini pe drumurile acoperite de zapada

December 26, 2015 | Author: | Posted in Inchirieri

In acest an luna decembrie a indicat temperaturi ridicate in termometre, comparandu-se cu cele din perioada de primavara. Chiar daca in Bucuresti vremea a fost frumoasa nu inseamna ca nu ne putem astepta la temperaturi scazute si la o eventuala ninsoare. Daca v-ati propus un concediu in afara localitatii si veti pleca cu masina personala, ideal ar fi ca aceasta sa fie echipata cu anvelope de iarna. Daca pretul acestora este ridicat pentru bugetul dumneavoastra, sau daca in perioadele reci nu aveti de parcurs distante lungi cu masina personala nu are rost sa investiti in achizitionarea acestora, solutia poate veni din partea companiilor care ofera servicii de inchirieri masini Bucuresti. Aici avantajul este reprezentat de faptul ca nu veti achita decat contravaloarea zilelor de inchiriere si garantia care se calculeaza in functie de clasa auto aleasa, in plus veti primi masina e chipata corespunzator pentru sezonul rece, inclusiv cu cauciucuri de iarna. Daca masina va fi adusa avariata din vina dumneavoastra, garantia va poate fi oprita in totalitate, deci inca un motiv in plus ca sa conduceti cu atentie. Din data de 1 noiembrie anvelopele pentru sezonul rece sunt obligatorii pentru toate masinile care circula pe carosabil acoperit de gheata sau de zapada. Prin acest articol incercam sa impartasim din experienta noastra si sa va oferim cateva sugestii care va pot ajuta sa conduceti fara evenimente neplacute pe drumurile acoperite de polei sau de zapada.
Mentineti distanta fata de ceilalti participanti la trafic
Doar anvelopele de iarna nu sunt suficiente pentru a putea circula in siguranta, daca nu veti pastra o distanta optima fata de celelalte masini, sau daca veti circula cu viteza veti pierde controlul volanului. Viteza este cel mai important factor de care trebuie sa tineti cont atunci cand circulati pe un drum acoperit de zapada, daca aceasta o sa fie scazuta aveti toate sansele sa ajungeti in siguranta la destinatie.
Lanturile de zapada
Daca plecati intr-o calatorie la munte, mai mult ca sigur veti gasi zapada in aceasta perioada, ar fi bine sa aveti in masina si lanturi de zapada pe care sa le montati daca nu veti mai putea circula din cauza soselei acoperite.
Asigurati-va ca aveti rezervorul masinii plin
Inainte sa plecati in calatorie, ar fi bine sa va asigurati ca rezervorul masinii este plin, astfel veti evita situatiile neplacute cauzate de un eventual ambuteiaj rutier.
Daca veti respecta aceste sugestii aveti toate sansele sa ajungeti in siguranta la destinatie si sa evitati situatiile neplacute.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments (1)

  1. Masina trebuie echipata corespunzator atunci cand va pregatiti sa plecati la drum si este si zapada pe jos. Este in joc siguranta ta si a celorlalti pasageri din masina.

Leave a Reply