ComplexSlava.ro – Recreeaza universurile basmelor pentru dormitoare copii cu piese de mobilier

November 17, 2017 | Author: | Posted in Mobilier

Nevoile copiilor sunt diferite de cele ale adultilor, avand nevoie de un spatiu necesar derularii activitatii lor zilnice, dar si care sa ii transpuna intr-un univers de basm, universul copilariei. Piesele de mobilier pentru dormitoare copii sunt adaptate personalitatilor acestora si respecta standardele confortului necesar pentru acestia si pentru activitatile desfasurate zilnic in siguranta locuintei.

Achizitionarea unor piese de mobila special create pentru asamblarea unui dormitor copii este extrem de importanta, caci acestia au nevoie de mai mult spatiu decat un adult.

Necesitatile lor vestimentare sunt mult mai mari, astfel ca dulapurile dispun de spatii de depozitare ingenioase si destul loc pentru aranjarea atenta a hainelor copiilor.

De asemenea, camera copiilor trebuie sa fie luminata, iar lumina sa fie, pe cat posibil, cea naturala, iar culorile trebuie sa respecte acelasi principiu, fiind utilizate, de cele mai multe ori, culori deschise, luminoase, iar paleta cromatica a pieselor de mobilier variaza, putand fi gasite nuante de roz, rosu, galben, portocaliu, ideale pentru camerele fetelor, dar si nuante de albastru, verde, violet, pentru dormitorul baietilor.

Materialele din care acestea sunt realizate sunt usoare, ecologice, iar modelul mobilierului tine cont de faptul ca terminatiile nu trebuie sa fie colturoase, pentru un mai mare grad de siguranta in ceea ce priveste desfasurarea activitatii copiilor in jurul lor.

Varietatea modelelor permite crearea unui dormitor pentru copii in linii clasice, terne, dar care sa intruneasca toate cerintele clientilor si nevoile unei camere destinate copilului, dar si modele personalizate, pentru dormitoare in care se regasesc paturi asemenea masinilor de curse, in forma unei corabii, alaturi de care se gaseste un intreg univers al piratilor, dar si baldachine sau paturi care ar putea concura cu cele ale unor printese, ideale pentru camera copiilor.

Complex Slava fabrica paturi supraetajate desprinse din lumea jocului si desenelor animate preferate de copiii tai

Stilurile decorului interior sunt si ele respectate, intrucat se poate achizitiona un dormitor copii rustic, precum cel numit Mocha, mobilierul de care dispune fiind realizat, in mare parte, din lemn, iar paleta cromatica se concentreaza pe nuante de maro.

Calitatea mobilierului este una buna, iar preturile sunt accesibile, cu toate ca acestea variaza in functie de model si material.

Mai mult, unele dintre produsele de mobilier pot fi personalizate datorita usurintei cu care se pot aplica print-uri sau cu care se poate schimba culoarea.

Camera copilului reprezinta universul sau, locul in care isi desfasoara activitatile zilnice si in care isi petrece cei mai frumosi si inocenti ani.

Tocmai de aceea, mobilierul trebuie ales cu grija, in asa fel incat sa reflecte pasiunile si personalitatea copiilor, dar si sa le trezeasca placerea de a se juca si de a petrece cat mai mult timp in dormitorul lor. Complexul Comercial Slava ajuta ca aceste lucruri sa se indeplineasca.

Date de contact

Complexul Comercial Slava este un showroom de mobila destinata copiilor aflat in Pitesti, pe Calea Campulung, nr. 1D, dar comenzile se pot realiza si prin intermediului magazinului online:

https://www.complexslava.ro/

Sau printr-un simplu e-mail, la adresa contact@slava.ro.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 15 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply