Ce trebuie sa avem in vedere cand alegem o masinuta electrica pentru copii?

October 10, 2015 | Author: | Posted in Copii, Jocuri, Pentru copii

Masinutele electrice pentru copii am putea spune ca au devenit o adevarata necesitate pentru tot ceea ce inseamna copilaria micutilor nostri. Daca initial consideram aceste elemente mult prea complexe pentru varsta lor, s-ar putea sa fim surprinsi de reflexele pe care acestia le au in momentul in care le achizitionam. Masinuta electrica pentru copii reprezinta atat o modalitate excelenta de relaxare, cat si un mod practic prin care cei mici isi pot antrena eficient majoritatea reflexelor. Achizitionarea unei astfel de masinute insa trebuie facuta responsabil prin luarea in considerare a catorva aspecte deosebit de importante.
Diversitatea este una dintre principalele probleme cu care ne confruntam in momentul in care alegem o masinuta electrica pentru copii, de aceea trebuie intr-o prima etapa sa ne stabilim cateva criterii de selectie, altminteri intregul proces de alegere al uneia se va transforma intr-o bataie de cap. Magazinele online precum www.bekid.ro, dispun la ora actuala de o gama diversificata de masinute electrice pentru copii, la preturi foarte avantajoase. Iata insa cateva aspecte pe care le puteti utiliza ca si criterii de selectie.
Puterea masinutei este unul dintre aspectele de baza pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand o alegeti. In general, aceste masinute sunt propulsate de baterii cu o putere de 6, 12 sau respectiv 24 de volti. Astfel, viteza minima pentru care puteti opta este de aproximativ 4 Km/h, viteza egala cu mersul normal al unui adult, iar viteza maxima pana la care masinutele electrice pentru copii pot ajunge pana la o viteza de 25 Km/h, viteza total nepotrivita pentru copii cu varste mici.
Inainte de a alege o masinuta electrica, asigurati-va ca aceasta dispune de cateva elemente care sa ofere un plus de siguranta precum centuri de siguranta si suport pentru spate. Pe langa siguranta, aceste elemente ii vor oferii micutului si un plus de confort pe intreaga durata a deplasarii cu micul bolid.

Masinute electrice – BeKid.ro

Forma si aspectul masinutei sunt elemente importante pentru cei mici avand in vedere ca pe acestia nu ii vor atrage alte aspecte. Achizitionati masinuta electrica pe care acestia si-o doresc, insa aveti in vedere aspectele mentionate mai sus pentru a face o alegere potrivita in acest sens.
In materie de dotari, masinutele electrice dispun de o varietate impresionanta de functionalitati si instrumente, dotari care le va creea celor mici impresia ca se afla la volanul unei masini adevarate. Indifernet ca vorbim despre cutia de viteze, pedale, faruri sau telecomanda pentru controlulu acesteia de la distanta, pe toate acestea le putem regasi la masinutele electrice pentru copii.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply