Ce poate face un display iphone 6s 3D Touch?

July 17, 2016 | Author: | Posted in Alte domenii

3D Touch reprezinta una din cele mai noi caracteristici chele ale iPhone 6S si 6S Plus. Dar in ce consta acesta?

In esenaa, 3D Touch este un sistem care detecteaza cat de tare apasati pe ecranul iPhone-ului. Acesta a fost introdus pentru prima data pe Apple Watch ca Force Touch, dar noile iPhone-urile beneficiaza de un nivel suplimentar de presiune care presupune mai multe optiuni.
Cum lucreaza 3D TOUCH?
Spre deosebire de tehnologia multi-touch, care va permite sa faceti si zoom, 3D Touch va permite sa faceti ceea ce Apple denumeste “peek” si “pop”. Primul termen se refera la continutul practic privind previzualizarea unei parti de continut prin apasare usoara pe ecran. In al doilea caz (“pop”) atingeti ecranul pentru mai mult timp. Acest lucru extinde continutul si va permite sa interactionati cu el.

Pentru a face acest lucru, Apple a folosit senzori capacitivi integrati in lumina ecranului Retina HD. Atunci cand ecranul este apasat, acesti senzori masoara spatiul dintre geamul de acoperire si lumina de fundal. Combinat cu un senzor tactil si accelerometru iPhone-ului, acestea ofera raspuns continuu sub presiunea degetului.

Iata ce puteti face cu display iphone 6s 3D Touch
1. Verificati-va emailurile. 3D Touch functioneaza in aplicatii Apple si Mail. Puteti verifica rapid emailurile cu noul ecran performant. Astfel mesajul va fi extins. Apasati mai tare si veti putea deschide sms-ul. Mai departe veti putea folosi displayul pentru a glisa imaginea in lateral sau de sus in jos ca sa puteti citi cat mai bine sms-ul sau ca sa-l stergeti definitiv.

2. Pentru mesaje. Una din cele mai utile aplicatii 3D Touch este legata de folosirea sa pentru vizualizarea si gestionarea sms-urilor. Cand cineva va trimite o data (ora) si o locatie, va puteti uita cu usurinta peste acestea, daca aveti liber in calendar, pentru a vizualiza orele de plecare si de sosire, alte detalii de zbor.

3. Lansati aplicatii fara sa le instalati
Daca doriti sa accesati aplicatiile fara sa le deschideti, 3D Touch va permite sa faceti acest lucru.

4. Puteti sa va faceti un selfie. Veti avea acces mult mai rapid la camera web si veti putea glisa mai usor printre imagini.

5. Va puteti juca. 3D Touch va permite sa jucati mult mai bine si eficient (va alegeti rapid optiunile iar displayul raspunde perfect la comenzi)

Displayurile 3D Touch pentru iphone 6s sunt intr-adevar o inovatie foarte utila, dar si sensibila. Daca se intampla sa va confruntati cu un display spart sau orice alte probleme cu smartphone-ul, ne puteti contacta pe www.smartmobitel.ro

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply