Cauti un apartament nou in Sibiu? Profita acum de incredibila oferta Hermannresidence

April 3, 2017 | Author: | Posted in IMOBILIARE SI CONSTRUCTII

 

Stim cu totii cat de dificil este sa gasim o locuinta pe gusturile noastre in conditiile in care majoritatea cladirilor sunt invechite si adesea necesita restaurari extrem de costisitoare. Chiar daca apartamentele conventionale reusesc sa ne atraga prin preturile lor accesibile, nu de putine ori apartamentele noi reusesc sa ne impresioneze prin calitatea si confortul lor. O locuinta reprezinta fara indoiala o investitie deosebit de importanta, fapt pentru care aceasta alegere este probabil una dintre cele mai importante pe care le vom face de-a lungul vietii.

Daca te aflii in cautarea unui apartament nou in Sibiu, cu siguranta cea mai buna alegere pe care o poti face este aceea de a alege Hermannresidence. In aceata perioada beneficiezi de reduceri substantiale atat la apartamentele cu 2 camere, precum si la cele cu 3 camere. Iata insa care sunt aceste reduceri si ce avantaje aditionale ai atunci cand alegi un astfel de apartament de la Hermannresidence.

Ansamblu Rezidential Sibiu – Hermannresidence.ro

Pentru apartamentele cu 2 camere din cadrul ansamblului veti beneficia in mod automat de un avantaj client de 2.000 de euro, care pe langa pachetul standard include o serie de facilitati precum centrala si calorifere montate, zugraveala lavabila alba, gresie si faianta pentru baie, bucatarie si respectiv balcon, precum si parchetul pentru living, dormitor si hol, insa totodata acesta include si usile interioare.

In ceea ce priveste apartamentele cu 3 camere, acest pachet iti aduce in aceasta luna un avantaj client in valoare de 1.000 euro si care spre deosebire de pachetul de baza include centrala si caloriferele montate, precum si zugraveala lavabila alba. In plus, in ambele cazuri veti avea posibilitatea de a solicita consiliere specializata in vederea alegerii celor mai bune solutii pentru locuinta dumneavoastra.

Care sunt avantajele alegerii acestor locuinte? Raspunsul este cat se poate de simplu, calitatea si confortul sunt doua dintre aspectele de care veti beneficia atunci cand alegeti un complex rezidential. Apartamentele din cadrul acestor cladiri sunt foarte spatioase si compartimentate in mod inteligent, sporind astfel in mod inevitabil confortul pe care il veti regasi in noua dumneavoastra locuinta.

Hermannresidence este unul dintre cele mai bine cotate ansambluri rezidentiale din orasul Sibiu care vine in intampinarea clientilor cu apartemente deosebite, construite la cele mai noi stadarde calitative. In plus, toate locuintele din cadrul Ansamblului rezidential Hermannresidence pot fi achizitionate la preturi complet speciale in aceasta perioada.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply