Cat de important este sa alegem piese auto de calitate?

October 23, 2015 | Author: | Posted in Auto, Piese de schimb, Tuning

Cu siguranta fiecare dintre noi s-a confruntat cel putin o singura data in viata cu problema alegerii unor piese de calitate pentru autovehicul. Datorita faptului ca adesea acestea se defecteaza in momente total nepotrivite, adesea suntem pusi in situatia dea achizitiona piese auto din diverse magazine care vin cu oferte care mai de care mai avantajoase. Acest procedeu insa, se poate dovedi ulterior a fi unul destul de pagubos daca piesele auto pentru care a optat nu sunt originale si nu dispun de o calitate exceptionala.
Magazinele de profil online reprezinta de departe una dintre cele mai optime solutii pe care le avem la indemana la ora actuala datorita ofertelor avantajoase de care acestea dispun, insa trebuie de fiecare data sa ne asiguram ca magazinele pe care le alegem dispu numai de produse originale. Unul dintre cele mai renumite magazine online de profil este Motorvip.ro, magazin care pe langa o calitate exceptionala a pieselor auto comercializate, dispune si de o baza importanta de clienti la ora actuala. Iata insa cateva motive pentru care este deosebit de important sa alegem numai piese originale atunci cand acestea se defecteaza.
Motivul principal pentru care trebui sa avem in vedere numa ipiese originale este insasi calitatea acestora care este direct proportionala cu durabilitatea. O piesa auto contrafacuta are ca si avantaj de baza un pret ceva mai scazut, insa sfera dezavantajelor acestor piese este atat de larga incat este suficienta sa ne tina departe de acestea. Cel mai bun exemplu sunt placutele de frana spre exemplu. O placuta de frana contrafacuta rezista in general cu pana la 4 ori mai putin decat una originala, ceea ce reprezinta fara echivoc un real pericol atat pentru noi, cat si pentru ceilalti participanti la trafic.

Consumabile – Motorvip.ro

Dezavantajul pieselor auto originale sau OEM este in genere dat de pretul ceva mai ridicat al acestor produse, insa daca analizam cu atentie numarul de avantaje pe care acestea il au, cu siguranta, pe termen lung aceste costuri se vor amortiza eficient. Nu putem insa afirma acelasi lucru despre piesele auto contrafacute a-l caror pret adesea ne trage cu ochiul, dar care pe termen lung se transforma in adevarate cheltuieli pe care le vom suporta periodic. In plus, calitatea indoielnica a pieselor auto contrafacute, ne pun in pericol atat viata noastra, cat si pe cea a celorlalti participanti la trafic.
Indiferent de modalitatea prin care alegeti piesele auto pentru autovehiculul dumneavoastra, asigurati-va de fiecare data de calitatea pieselor si nu transformati pretul intr-un factor decisiv.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply