Beneficiile unui director de articole

December 16, 2014 | Author: | Posted in DIN ONLINE, Promovare website

Într-un director de articole puteți găsi foarte ușor orice articol doriți din orice domeniu. Un astfel de site este organizat pe categorii și chiar subcategorii, ceea ce ușurează foarte mult procesul de căutare și găsire a acelor articole care vă interesează. Există și o opțiune avansată, prin intermediul căreia puteți filtra și mai multe rezultatele căutării, până când ajungeți să găsiți ceea ce aveați nevoie.

Directoarele de articole au devenit, de foarte multă vreme, una dintre principalele surse de conținut pentru multe siteuri care au nevoie să publice în permanență conținut nou pentru a atrage vizitatori.

Caracteristicile unui director de articole

Un director de articole vă oferă acces la o gamă foarte mare de articole din varii domenii. Acolo sunt publicate articole de tip știri, recomandări, comparații sau studii de caz. Și, din moment ce se pot găsi extrem de multe articole pe un anumit subiect, acestea pot fi puse unele lângă altele și pot fi analizate pentru a se determina care dintre ele sunt cele mai potrivite pentru a putea fi republicate pe un alt site.

Orice articol care a fost publicat vreodată într-un director articole, poate fi găsit cu ușurință prin utilizarea funcției de căutare avansată. De asemenea, se pot folosi și cuvinte cheie, dacă doriți să vi se afișeze numai anumite articole care conțin anumiți termeni. Când ați identificat articolul potrivit, care credeți că se va potrivi perfect pe siteul vostru, îl puteți republica (dacă vi se permite) imediat.

Unde se poate găsi un director de articole?

Răspunsul este unul cât se poate de evident: pe internet. Este suficient să căutați pe Google “director articole“, “directoare articole”, “listă directoare articole” sau “article directories” (în limba engleză) și vi se vor afișa foarte multe pagini web cu linkuri către o sumedenie de directoare de articole.

Înainte de a utiliza astfel de siteuri, căutați mai multe informații despre ele, mai ales dacă intenționați să vă publicați articolele scrise chiar de către voi acolo. Asigurați-vă că directorul ales este unul reputabil, pentru a nu vă pierde vremea cu el.

Ce beneficii oferă directoarele de articole?

Numărul directoarelor de articole este în continuă creștere în ultimii ani. Principalul lor avantaj este acela că, în majoritatea cazurilor, sunt gratuite. Nu vă costă nici un ban să publicați articole pe un director. Pe lângă aceasta, beneficiați și de reclamă gratuită și de o creștere a traficului propriului site în urma publicării unui articol într-un director.

Se poate spune că directoarele de articole sunt un fel de motoare de căutare, dar mai mici, ele fiind capabile să ne ofere informațiile de care avem nevoie imediat, fără prea mult efort și fără prea multe căutări!

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply