BATERII-LUX.ro – Accesorii baie care iti fac viata mai usoara, pentru ca meriti

November 27, 2017 | Author: | Posted in Arhitectura

Baia este locul unde ai propriile tale momente zilnice de intimitate, asa ca aceasta trebuie amenajata cat mai util si armonios, iar alegerea de accesorii baie potrivite iti poate face cu adevarat viata mai usoara.

Orice baie are nevoie de un suport pentru prosoape, pentru sapun sau pentru gelul de dus. Aceste accesorii baie si obiecte sanitare sunt practic indispensabile, iar daca inca nu le ai ar trebuie sa le cumperi.

BATERII-LUX.ro este magazinul online la care gasesti accesorii baie de calitate. Fiindca aceasta ar trebui sa primeze intotdeauna, chiar si atunci cand vine vorba de un banal suport pentru prosoapele de baie.

Prin intermediul acestui magazin online gasesti accesorii fabricate din materiale de calitate, perfecte pentru completarea unei bai moderne.

Si daca ti se pare ca ai deja toate accesoriile de care ai nevoie in baia ta, noi iti prezentam cateva de care probabil nu ai mai auzit.

Atentie! Aceste produse au caracter informativ si pot crea zambete datorita functionalitatilor lor.

  • Perdeaua de dus cu buzunare

Da, o perdea este mai mult decat necesara pentru dus, mai ales daca acesta nu este unul inchis. Dar te-ai gandit cat de utila ar fi o perdea de dus cu buzunare?

Poti pune in fiecare buzunare lotiunile de corp, sapunul, samponul, balsamul si mult alte lucruri de care ai nevoie ori de cate ori faci dus si pe care deseori le scapi pe jos fiindca iti aluneca din mana. Perdeaua cu buzunare e cea mai ingenioasa solutie la aceasta problema!

  • Oglinda cu design special

De ce sa ai o cada spectaculoasa si o oglinda banala? Ramele colorate sau clasice pentru oglinda din baie sunt un accesoriu inedit care confera un plus de originalitate oricarei bai.

  • Covorul din baie

Utilitatea lui nu poate fi pusa la indoiala, acest covoras te impiedica sa aluneci pe gresia umeda. Alege unul colorat sau chiar cu functii de masaj pentru ca da, s-au inventat covorase de baie care iti maseaza picioarele inainte si dupa dus.

  • Post-it rezistent la apa

Daca esti genul de persoana care trebuie sa-si noteze ideile pentru a nu le uita, de ce sa nu faci acest lucru si in baie. Un post-it rezistent la apa te ajuta sa faci acest lucru. Hartia este una speciala, la fel si pixul pe care il folosesti, astfel ca ceea ce iti notezi nu se sterge in conditii de umiditate.

  • Suportul vorbitor de hartie igienica

Acesta este cea mai trasnita inventie in materie de accesorii pentru baie. Suprotul este prevazut cu o alarma si are o functie de inregistrare, astfel ca, data viitoare cand uiti sa mai pui o rola de hartie igienica, acesta iti poate aminti.

  • Suport pahar sau savoniera

E unul dintre acele obiecte despre care iti dai seama ca lipsesc atunci cand ai mai mare nevoie de ele. Suportul de pahar sau savoniera e o necesitate in orice baie.

Date de contact

Pentru mai multe accesorii baie din categoria produselor de lux acceseaza magazin online BATERII-LUX.ro

Telefon: 0721 482 872

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 15 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply