Asa va arata lumea in 2044

June 29, 2016 | Author: | Posted in TEHNOLOGIE

Lentilele de contact vor fi conectate la Internet, vei purta haine care se schimba in functie de sezon si vei fi o versiune imbunatatita a ta. Pe masa vei avea carne cultivata, un microcip care te anunta daca bei prea mult si ai invitati in preajma.

1.Microcipurile informatoare – tot ceea ce este vital, printre alte lucruri, cantitatea de alcool din sange, te va anunta atunci cand intreci masura cu paharele de sampanie.

2.Carnea cultivata – de cand in anul 2013, s-a facut primul hamburger artificial, produsele cu care ne hranim vor fi facute in laborator. Ultimul aliment, de Craciun in 2044 vor fi piesele care recreeaza animalele disparute. Cea mai dorita este carnea de tigru cu dinti de sabie.

3.Decoratiuni mutante – traditia de a pune si de a arunca pomul sau nasterea vor ramane pentru nostalgici. Cea mai recenta decoratiune de Craciun sunt aplicatiile pentru lentilele inteligente care permit recrearea unei atmosfere de Craciun in realitatea virtuala si se deconecteaza atunci cand doresti.

4.Nuga imprimata – o imprimanta 3D produce nuga dupa reteta Jijona. Cu o singura incarcare, imprimanta poate servi la masa cele mai bune specialitati din orice colt al lumii.

5.Teleprezenta – nu trebuie nevoie sa te muti fizic in sufrageria resedintei unei familii pentru a lua parte la cina din Ajunul Craciunului. Skip-ul in anul 2044 te lasa sa ocupi un loc cu holograma ta.

6.Acoperisuri inteligente – acestea afla cantitatea si ingredientele preparatelor pe care le mananci. Dar, lista va fi mai scurta in acel moment. In momentul in care treci de caloriile recomandate structurii tale, te va anunta.

O persoana care, deschide ochii la opt dimineata, pe 1 Ianuarie 2044. Lentilele acestuia bionice se vor conecta la Internet si il anunta cat ste ceasul, ce intalniri are si starea de sanatate. Daca in Ajun, acesta a baut prea mult si carnea de laborator pe care a digerat-o l-a facut sa se simta rau, asa cum, atunci cand se imbraca, hainele ii administreaza pastilele necesare pentru fiecare durere. Dozele potrivite de nurofen si un remediu nou pentru mahmureala, se duc direct in sange. Cu toate ca pare o scena SF, realitatea este ca aproximativ toata tehnologia va face asta posibil si deja este in curs de desfasurare. Sunt lentile cu o conexiune de baza ce asigura ca peste cativa ani te va ajuta sa cauti date, inclusiv sa le descarci in creier. In anul 2044 locuitorii planetei vor avea acces gratuit la Internet. Vor fi puse echipamente in orice spatiu cu conexiune continua la internet, incat, ofera acces la toate datele din orice parte a planetei lumii, elimina inclusiv barierele lingvisticele actuale. Se vor cumpara noi produse alimentare nutritive, ecologice si etice. De exemplu, se va consuma carne cultivata, fara a fi necesar sa se taie pasari, fara sa apara boli, fara probleme ecologice, iar carnea viitorului va fi mult mai scumpa si nutritiva. In anul 2044, masinile vor fi mai inteligente decat oamenii. Vor fi senzori in toate locurile ce vor gestiona pana si lumina lampii, care se va aprinde dupa necesitati. Din alt punct de vedere, felul in care persoanele vorbesc se va schimba foarte mult.

Vor exista retele sociale care vor detecta nivelul hormonal, starea fizica si emotionala si va actiona in consecinta. Cam in 20 de ani, cele mai importante vor fi informatiile mici, cum sunt presiunea cardiaca si emotiile, si nu informatiile imense, cum este in prezent. Chiar daca acest super control are beneficii, de exemplu, pentru sanatate, nicio persoana nu va mai sangera pana la deces, pentru ca primul indiciu de proasta dispozitie, microcipurile anunta o salvare care vine repede si va salveaza.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 33 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply