Asa creezi o casa inteligenta

April 22, 2016 | Author: | Posted in Constructii, SOCIAL, TEHNOLOGIE

Un studiu recent confirma ca numarul dispozitivelor interconectate care lucreaza prin intermediul internetului ar putea ajunge pana la 26 de miliarde pana in 2020, care nu include telefoane, tablete si computere aflate deja in uz. Acest numar arata ca cererea mare de unelte hi-tech este departe de a fi in scadere. Pastrarea intregului domiciliu conectat a devenit mai usor ca oricand. Daca nu aveti o casa inteligenta, este timpul sa aveti.

Incuietorile de usi nu s-au modificat mult de la aparitia acestora, acum 4000 de ani, dar cu ajutorul gandirii din spatele inchiderii inteligente, ocrotirea bunurilor nu a fost niciodata mai usoara. Incuietorile inteligente va permite deschiderea usilor din fata cu ajutorul unei aplicatii de pe smartphone. Mai simplu, tu te apropii de locuinta ta, iar usile se deschid. Incuietorile inteligente pot, de asemenea, sa deschida usile de la distanta. Pentru unii oameni, acest echipament de blocare ii ingrijoreaza, dar aceste incuietori inteligente sunt mai sigure decat cheile. Pot fi utilizate verificari virtuale temporare pentru a lasa patrunderea musafirilor. Urmatoarea miscare in achizitionarea unei locuinte inteligente, este cumpararea unui echipament de incalzire inteligent. Acest dispozitiv permite mentinerea caldurii de acasa cu ajutorul unei tablete, al unui smartphone sau calculator. Pe viitor, este posibil ca acest echipament sa devina important avand in vedere ca, cheltuielile cu combustibil continua sa se majoreze si este nevoie de o alternativa mai buna de incalzire.

In zilele noastre, sunt disponibile echipamente inteligente de incalzire a locuintei si termostate disponibile ce se pot instala in orice locuinta. Acestea pot memora folosirea caldurii si modul de racire si modifica temperatura in mod corespunzator. O locuinta inteligenta, nu va fi intreaga fara ambianta. Din fericire, montarea unui echipament inteligent de iluminat este una dintre cele mai simple moduri de a transforma locuinta. Acesta permite sa setezi echipamentul de iluminat in incaperi diferite in functie de starea de spirit si ofera pobilitatea de a modifica iluminarea de la distanta sau setarea luminilor de a se opri singure in anumite ore. Se pot utiliza chiar si becuri inteligente ca o alarma pentru a va putea trezi mai usor dimineata. In camera de servit masa, de exemplu, cu ajutorul echipamentelor inteligente, frigiderul poate sa memoreze toate produsele si sa le adapteze conform temperaturii potrivite acestora pentru a fi siguri ca acestea raman proaspete sau atunci cand sunt pe cale sa expire poate sugera optiuni. Acestea sunt cateva din motivele pentru a crea o casa inteligenta.

Tu iti doresti o casa inteligenta?

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 33 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply