Aplicatia AiCure care confirma cand consumi medicamente si cand nu

May 16, 2016 | Author: | Posted in TEHNOLOGIE

In momentul in care smartphone-ul te apeleza, te instiinteaza ca este ora sa iei pastilele. Pui camera telefonului cu fata catre tine, astfel incat aplicatia iti confirma identitatea. Apoi, aceasta, aproba medicamentele pe care trebuie sa le consumi, si ceasurile confirma ca ai pus medicamentul pe limba si iti spune sa bei un pahar cu apa. Algoritmii sunt atenti si cerceteaza mimica fetei tale si gatul pentru semnelele care pot fi simulate. Dupa administrarea pilulei poti pleca unde doresti. AiCure, este folosita in sondajele despre droguri din SUA pentru a le explica celor care participa indicatiile. De asemenea, AiCure are un rol in oprirea raspandirii rezistentei la pastile.

AiCure a castigat 19.5 milioane $ (aproximativ o treime fiind din ajutorul Guvernului in colaborare cu Institutului National al Sanatatii) pentru tratarea problemei oamenilor care nu consuma pastile corect. Exista persoane se inscriu la astfel de sondaje cu scopul de a obtine bani. Cercetatorii considera vinovati „pacienti profesionisti” pentru majorarea efectelor placebo in sondajele clinice pentru pastilele antidepresive, au inregistrat raspunsuri mai mari de 50%. Acestia aproximeaza ca pacientii profesionisti sunt multi dintre persoanele care participa la proces, dar multi nu reusesc. Cea mai mare organizatie de cercetare din lume, spune ca aplicatia AiCure face parte dintr-o noua tendinta de tehnici de modernizare care cu greu pacalesc. Sunt si medicamente inteligente cu microcipuri incorporate ce avertizeaza atunci cand acidul ajunge in stomac.

Aplicatia AiCure are beneficiul ca poate fi instalata pe orice telefon cu camera video NVR , echipamentelor de supraveghere, afirma unul dintre cercetatori. Atunci cand, menirea unui participant la studiu nu este acela de a consuma pilule asa cum a fost planificat, AiCure nu le spune. In schimb, aplicatia furnizeaza informatii organizatorului studiului despre activitatile care nu sunt confome si poate suna fie persoana in cauza pentru a intreba daca are nevoie de ajutor sau organizatorul procesului. Directorul spitalului din Boston, David Mischoulon, considera ca aplicatia ar fi folositoare in afara studiilor. Aceasta poate motiva pacientii care au nevoie de ajutor, in special in cazurile dificile. Aplicatia este usor de utilizat si poate monitoriza doza de medicamente, chiar si pe cele injectabile care trebuie luata. De multe ori, oamenii nu mai iau pastilele sau antibioticele daca se simt mai bine, in ciuda faptului ca reteta este pentru doua sptamani. Nerespectarea acestor obligatii au un rol semnificativ, bacteriile devenind rezistente la antibiotice. Sunt companii deja folosesc aplicatia si supravegheaza starea de sanatate a angajatilor sau se uita pe camerele de supraveghere sau videointerfoane ce doze iau.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 33 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply