Alegerea unui nume de domeniu a devenit mult mai usoara cu ajutorul Gazduire.ro

September 5, 2015 | Author: | Posted in Gazduire web

Cu siguranta fiecare dintre noi s-a gandit la un moment dat sa obtina un venit suplimentar in urma infiintari uni magazin online. Internetul este o componenta care s-a dezvoltat in mod considerabil daca luam in calcul numarul tranzactiilor care se realizeaza astazi la nivel global, dar si numarul site-urilor existenta astazi in motoarele de cautare. A avea un magazin online nu este o sarcina tocmai dificila, mai ales daca luam in considerare cateva aspecte importante legate de infiintarea acesuia.
Unul dintre cei mai importanti pasi in acest sens este aceea de a alege si de a ne inregistra un nume de domeniu pentru viitorul magazin online. Dificultatea acestei alegeri este data de faptul ca la ora actuala exista miliarde de site-uri in interiorul motoarelor de cautare, astfel ca alegerea unui nume de domeniu potrivit se poate transforma in scurt timp intr-o adevarata bataie de cap pentru majoritatea viitorilor webmasteri. Gazduire.ro, unul dintre cele mai mai importante companii furnizoare de servicii de inregistrare web prezinta cateva secrete care ne pot facilita considerabil alegerea unui nume de domeniu.
Un nume de domeiu inseamna o adresa virtuala la care poata fi gasit un magazin sau o companie prin utilizarea unor cuvinte cheie. Ori de cate ori un utilizator de internet introduce un cuvant cheie, acesta va fi redirectionat de catre un motor de cautare catre cele mai relevante rezultate.
Alegeti un nume cat mai scurt posibil si care sa fie simultan reprezentativ pentru produsele sau serviciile pe care alegeti sa le vindeti. In acest fel, veti fi mult mai usor gasiti de catre cei interesati de aceste produse. Un nume lung este automat dificil de retinut, lucru care in general il indeparteaza pe un potential client de site-ul respectiv.
Un alt aspect important este alegerea unei extensi potrivite pentru publicul tinta. In general, atunci cand alegem o extensie trebuie sa luam in calcul care ne este publicul. Cu alte cuvinte, daca magazinul functoneaza exclusiv in tara noastra, este necesar sa alegem o extensie precum .ro. In cazul in care magazinul este destinat si spatiului international, o extensie .com cu siguranta va avea rezultatul scontat.
Inainte de a opta pentru un nume, verificati daca acesta este disponibil mai intai. Avand in vedere numarul mare de cereri de inregistrare domenii, s-ar putea sa contstatati ca numele ales nu este disponibil. De aceea,ori de cate ori aveti posibilitatea de a inregistra un nume de domeniu dorit, faceti acest lucru din timp chiar daca magazinul va fi disponibil numai peste cateva luni de zile.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments (1)

  1. Numele de domeniu este foarte important pentru afacerea fiecaruia.. Reprezinta brandul cu care se prezinta in fata audientei… Eu imi inregistrez domeniile la NameBox.. si gazduirea tot de acolo o folosesc.. Am tot ce imi trebuie de la spatiul ssd pana la backup incremental pentru fisierele mele.

Leave a Reply