Alege web hosting-ul de la Gazduire.ro si bucura-te de succesul afacerii tale online

March 14, 2016 | Author: | Posted in DIN ONLINE

Una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie sa le luam ca si webmasteri este cea cu privire la alegerea unui serviciu de web hosting. Fara acest serviciu, un site, indiferent de destinatia lui, nu poate fi accesat de catre utilizatori, deci el practic nu exista. Web hosting-ul sau gazduirea web cum i se mai spune reprezinta primul pas pe care trebuie sa il faca orice webmaster imediat dupa ce alege si inregistreaza numele de domeniu dorit. Dupa cum probabil stim, alegerea unui astfel de serviciu este departe de a fi considerat o sarcina usoara avand in vedere faptul ca la ora actuala oferta de astfel de servicii este extrem de generoasa.

Web hosting-ul trebuie ales cu mare atentie datorita faptului ca o alegere nepotrivita in acest sens poate avea pe termen lung consecinte destul de nefaste asupra imaginii unuimagazin online. Gazduirea web poate fi obtinuta astazi cu mare usurinta vand in vedere ca exista numeroase companii de profil care ne pot pune la dispozitie astfel de servicii, una dintre cele mai populare la ora actuala fiind www.gazduire.ro. Iata avantajale pe care le avem in momentul in care alegem web hosting de la Gazduire.ro.

Uptime-ul garantat este de minim 99,9%. Uptime-ul reprezinta unul dintre criteriile de selectie cele mai importante, avand in vedere ca acesta reprezinta in esenta un indice al timpului in care un server este online/offline. Un uptime mult prea mic poate insemna ore sau chiar zile in care un server este nefunctional, lucru pe care ar fi de preferat sa il evitam cu orice pret. In acest sens, recomandarea noastra este aceea de a nu alege o companie care va ofera un uptime mai mic de 99,9%.

Un alt avantaj se datoreaza faptului ca dispuneti automat de suport tehnic profesional, la care puteti apela 24/7, pentru solutionarea oricarei probleme care apare la serviciul de web hosting. In plus, acest serviciu nu presupune un cost aditional.

 

Domenii.ro – Gazduire.ro

Calitate ireprosabila a serviciilor. Un alt avantaj este dat de faptul ca aceasta companie are in componenta sa numai servere de calitate si care beneficiaza in mod constant de servicii de mentenanta, aspect care automat asigura site-ului dumneavoastra o functionare corespunzatore.

Nu in ultimul rand insa, aveti la dispozitie numeroase pachete de gazduire pentru care puteti opta, in fucntie de necesitatile pe care le are site-ul dumneavoastra. In plus, aveti posibibilitatea de a obtine astfel de pachete la unele dintre cele mai avantajoase preturi de pe piata.

www.gazduire.ro este cel mai important furnizor de solutii web care vine in intampinarea clientilor cu o gama larga de pachete de gazduire web pe care le puteti achizitona la preturi speciale.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply