Alege ferestrele din lemn stratificat de la Robimex si uita de cheltuielile de intretinere

October 23, 2015 | Author: | Posted in CASA SI FAMILIE

Atat ferestrele cat si usile reprezinta primele elemente care ne atrag atentia la o locuinta, motiv pentru care alegerea acestora trebuie sa se realizeze cu atentie sporita. Avand in vedere faptul ca atat usile cat si ferestrele sunt considerate investitii de durata, pentru multi dintre cei pusi in situatia de a alege, aceasta sarcina se transforma adesea intr-o adevarata bataie de cap.

Importanta alegerii unei ferestre corespunzatore este data de faptul ca pe langa aportul estetic, aceaasta dispune si de o serie destul de larga de functionalitati pe care foarte putini dintre cei care sunt pusi in situatia de a alege le iau cu adevarat in considerare. O alegere necorespunzatoare poate transforma ferestrele locuintei inr-o investitie periodica in adevaratul sens al cuvantului, dart si cheltuieli de intretinere mult mai mari, mai ales daca vorbim despre sezonul rece. Iata cateva motive pentru care locuinta ta are nevoie de ferestrele din lemn stratificat de la Robimex.

Daca in trecut posibilitatile noastre erau destul de limitate in ceea ce priveste materialele din care sunt confectionate, astazi, tehnologiile de prelucrare au avansat considerabil, astfel ca astazi avem la dispozitie o serie de materiale care au diverse functionalitati. Este important sa avem in vedere alegerea unui material rezistent si usor de intretinut avand in vedere ca o ferestra aleasa si intretinuta corespunzator poate fi functionala panala aproximativ 50 de ani.

Lemnul stratificat reprezinta astazi una dintre cele mai preferate materiale pe care le aleg cei care isi inlocuiesc ferestrele locuintei, datorita faptului ca acesta reprezinta un bun izolator termic si fonic. Este esential ca ferestra sa sa nu permita transferul de caldura, astfel ca lemnul stratificat reprezinta una dntre cele mai potrivite solutii pe care le avem atunci cand vorbim despre o izolare termica.

Tamplarie lemn stratificat – Robimex.ro

Spre deosebire de ferestrele construite din lemn clasic, cele din lemn statificat au o rezistenta sporita imotriva factorilor de mediu care in general deformeaza si distrug aceste elemente. Un nivel de umiditate ridicat reprezinta o adevarata problema pentru o fereastra construita din lemn clasic, insa nu putem spune acelasi lucru despre ferestrele din lemn stratificat care au fost create special pentru a rezista vreme indelungata in astfel de conditii.

Lemnul stratificat dispune de un aport estetic impresionant, astfel ca nu va fi foarte complicat sa il integram in aspectul general al unei locuinte, lucru care ne da adevarate batai de cap daca stam sa ne gandim la ferestrele construite din PVC.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply