Afacerea ta online are nevoie de servere dedicate de la TLH

April 1, 2017 | Author: | Posted in DIN ONLINE

Una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie sa le luam in momentul in care vrem sa ne propulsam o afacere in mediul online este fara indoiala cea cu privire la serverul pe care trebuie sa stocam datele magazinului online. Desi avem la dispozitie numeroase optiuni la ora actuala atunci cand vine vorba despre selectarea unui tip de server, adesea suntem pusi in mare dificultate cand ne sunt puse la dispozitie acest optiuni. Una dintre cele mai bune solutii pe care le avem si probabil si una dintre cele mai moderne sunt serverele dedicate pe care astazi le regasim in cadrul a numeroase companii de profil.

Un server dedicat poate fi obtinut astazi cu mare usurinta de la www.tlh.ro, una dintre cele mai populare firme care pune la dispozitia clientilor numeroase solutii web la preturi deosebit de avantajoase. In aceasta perioada, Tlh pune la dispozitia clientilor numeroae optiuni de servere dedicate astfel incat fiecare dintre acestia sa aiba posibilitatea de a da startul unei afaceri de succes datorita beneficiilor pe care aceste tipuri de servere le aduc.

Serverul dedicat pe care il regasiti in portofoliul companiei TLH si pe care il recomandam in cazul in care aveti un magazin online la inceput de drum este Server Quad Core. Acest server dedicat face parte din categoria serverelor dedicate de baza avand in vedere ca acesta este destinat in principal magazinelor online care nu dispun de un trafic organic foarte important. Cu toate acestea insa, acest server va pune la dispozitie un numar de resurse destul de mare avand in vedere ca dispune de un procesor Quad Core avand un numar de 4 nuclee (8 thread), de o memorie RAM de 16GB si de un Uptime de minim 99,9%. Toate aceste aspecte aparent simple ne vor asigura o functionalitate si o stabilitate exceptionala.

In cazul in care dispuneti de un magazin online cu un trafic organic mare si aveti nevoie de un server dedicat ceva mai performant, recomandarea noastra este aceea de a opta pentru Server 2 Quad Core, un server deosebit de performant gratie procesorului 2x Quad Core care dispune de 8 nuclee (16 thread) si de o memorie RAM de 32 GB. Specificatiile acestui server dedicat nevor asigura fara indoiala o functionalitate excelenta, chiar si pe termen lung.

Www.tlh.ro este principalul furnizor de servicii web de la noi din taracare se impune printr-un portofoliu variat de servicii, dar si prin preturi deosebit de avantajoase.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply